Prieniškių pora su mažamete išvyko į Lenkiją ir dingo, bet vėliau atsirado

  • Teksto dydis:

Trečiadienį socialiniuose tinkluose pasirodė pagalbos prašymas padėti rasti į Lenkiją išvažiavusius ir dingusius artimuosius. Apie dingusius žmones pranešė ir policija. Laimei, netrukus ieškoma trijulė atsirado.

Trečiadienio popietę dingusios moters sesuo feisbuke pasidalijo pagalbos prašymu ir nuotraukomis.

„Sesė su draugu ir mažamečiu vaiku šeštadienį išvažiavo į Lenkiją, nuo pirmadienio neturime jokių žinių, nepavyksta susisiekti. Bet kokia informacija yra labai svarbi!“ – feisbuke rašė dingusiosios sesuo.

Policija taip pat išplatino pranešimą apie Lenkijoje dingusius žmones.

Liepos 18 d. iš Prienų automobiliu į Lenkiją išvyko V. B. (27 m.) kartu su mažamete dukra ir draugu V. M. (38 m.). Tačiau jau kelias dienas su jais nepavyksta susisiekti, mobiliojo ryšio telefonu jie neatsiliepia. Paskutinė žinoma buvimo vieta – Lenkija, Gdanskas, prieš 17 val. tokią informaciją išplatino policijos atstovai.

Šiek tiek po 18.30 val. gauta policijos informacija, kad trijulė surasta – visi sveiki.

„Artimųjų ir policijos pareigūnų vardu dėkojame, kad dalinotės informacija“, – teigiama policijos atstovų atsiųstame pranešime.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nesvarbu

Nesvarbu portretas
Baisu.... jo tėvai ir brolis gyvena gerai...dirba turi įmonę.... o va vienas tinginys šeimoje visą gėdą užtaukia šeimynai....siaubas....kokia gėda.

Justina

Justina portretas
Jeigu isvaziavo vogti, Tai ir sese kam tą skelbima duoda durnele kazkokia, pasituse po Lenkija ,prisikrove ko jiems reikejo vagiai, tokius už grotų iskarto ilgapirsciai,Tai ką Lietuvoje kitaip daro irgi vagia, rankas ir kojas isukinet,bjaurybes

Anonimas

Anonimas portretas
Tikrai nebepakanka,kad Lietuvoje vagia tai dar vyksta į Lenkiją vogti.Dar plius su vaiku ,tai daro.Gerą mokyklą ir vaikas praeis kartu su tėveliais.Tai galvoju netgi gal tie patys ,kurie kažkada mano uošvio mašiną apvogė.O uošvis atleido jiems.
VISI KOMENTARAI 17

Galerijos

Daugiau straipsnių