Praėjusią parą per eismo įvykius sužeisti septyni žmonės: vienas jų – 90 metų senolis

  • Teksto dydis:

Praėjusią parą, kovo 31-ąją, pirminiais duomenimis, septyniuose eismo įvykiuose sužeisti septyni žmonės.

Trečiadienio rytą Akmenės rajone, Ventos kaime, Kampo ir Pamiškės gatvių sankryžoje, automobilis „Toyota Corolla Verso“, vairuojamas 63 metų vyro, įvažiuodamas į greitėjimo juostą ir iš jos sukdamas į kairę, nepraleido ta pačia kryptimi važiavusio automobilio „Toyota Hilux“. Po įvykio į ligoninę buvo nuvežti trys žmonės – pirmojo automobilio vairuotojas ir 49-erių keleivė bei kitą „Toyotą“ vairavusi 26 metų moteris.

Popietę, Kaune, Žemaičių plente, 28 metų moters vairuojamas automobilis „Citroën C5“ atsitrenkė į priekyje važiavusį ir stabdžiusį automobilį „Toyota Avensis Verso“, vairuojamą 67 metų vyro. Per eismo įvykį nukentėjo pirmojo automobilio devynerių metų keleivis. JIs nuvežtas į ligoninę.

Kitame įvykyje Kaune, Jotvingių ir Šarkuvos gatvių sankryžoje, susidūrus dviem lengviesiems automobiliams – „Ford Mondeo“ ir BMW, nukentėjo pastarojo 49 metų vairuotoja.

Popietę, Šiauliuose, S. Šalkauskio gatvėje, daugiabučio namo kieme, atbulas automobiliu „Audi A6“ važiuodamas 37 metų vyras kliudė 90-metį pėsčiąjį, kuris griuvo ir susižeidė. Vyras perduotas į medikų rankas.

Taip pat popietę, Raseinių rajone, Požečių kaime, kelyje Ariogala–Betygala–Šiluva, susidūrus dviem automobiliams „VW Transporter“, nukentėjo vieno jų vairuotoja.

Trečiadienio vakarą, Vilniuje, J. Basanavičiaus, Pylimo ir Trakų gatvių sankryžoje, reguliuojamoje šviesoforų, 47 metų vyro vairuojamas automobilis „Audi 80 Avant“, sukdamas į kairę, susidūrė su priešinga kryptimi tiesiai važiavusiu elektriniu paspirtuku. Nukentėjo juo važiavęs 54 metų vyras.

Taip pat vakare, apie pusę devintos, sostinėje, V. A. Graičiūno gatvėje, nuo kelio nuvažiavo automobilis „VW T-Cross“, kurį vairavo 58 metų vyras. Pirminias duomneimis, jam pablogėjo sveikata. Nukentėjo to paties amžiaus keleivė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių