Moteris nesulaiko ašarų: liepsnos prarijo visą užgyventą turtą

Sekmadienį Daivos Puskunigienės šeimą ištiko nelaimė. Grįžusiai iš pajūrio moteriai tenka taikytis su skaudžia realybe – vieno aukšto apmūrytas medinukas virto pelenų krūva.

Šakių rajone Mikytuose gyvenanti moteris pasakoja, kad ji su vyru ir 20-mečiu sūnumi po nelaimės glaudžiasi pas kaimynę. 

„Mes nieko nebeturime – likome kaip stovime. Sudegė visas turtas, sūnus iš degančio namo nieko nespėjo išnešti“, – ašaroja pašnekovė. 

D. Puskunigienė pasakoja, kad liepsna namus pasiglemžė sekmadienio dieną. Moteris su vyru tuomet viešėjo prie jūros, o šeimos namuose Šakių rajone miegojo sūnus, grįžęs iš šventės Trakuose.

„Suveikęs dūmų detektorius prižadino sūnų. Jis tik spėjo išeiti iš namo ir pamatė, kaip namas dega atvira liepsna“, – sunkiai žodžius renka moteris. Laimė, žmonės per gaisrą nenukentėjo.

Kadangi namas nebuvo apdraustas, šeima prašo geraširdžių žmonių pagalbos. 

„Prašau visų žmonių pagalbos. Visi esame sukrėsti, nes daugybę metų iš tėvų paveldėti, kurti ir puoselėti namai buvo prarasti per akimirką. Kai tau virš 50-ties ir lieki be nieko, privalai išgyventi nelengvą periodą: iš pradžių šoką ir nevilties etapą, o vėliau tenka priimti sprendimus. Prieš kelias dienas mačiau laimingus žmones, kurie džiaugėsi savo kūriniu“, – jautriai pasakojo sūnus Mindaugas Ramonas. 

Marijampolės apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos savaitgalio įvykių suvestinėje nurodoma, kad atvykus į įvykio vietą namas degė atvira liepsna. Gaisro metu sudegė ir pastatas, ir jame buvęs turtas.

Norintys pagelbėti šeimai sunkią akimirką, gali tai padaryti šiais būdais:

Pinigus pervesti į Daivos Puskunigienės sąskaitą:

LT457300010106613013, „Swedbank“,

SWIFT kodas HABALT22,

adresas: J. Blažio g. 4, Mikytai Lekečių sen., Šakių raj.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Piktas

Piktas portretas
Ne tūkstančius žmonės uždirba kad galėtų apsidrausti namą.Ir taip daug pinigų sudėjo į tą namą.Jei netikite galite atvažiuoti ir pažiūrėti o,nesamones kalbėti. Kiekvienam gali atsistikti tokia nelaimė. Kas galite paaukokite

Anonimas

Anonimas portretas
neprantu as kazko. nuotraukos neaiskios toks jausmas kad pasipelnyti nori. namas nebaigtas statyti. beto kas siais laikais nedraudzia namo, kai draudimo kainos tikrai mazos. Daivos Puskunigienės prekybos įmonė skolų Sodrai informacija Išregistruotas: likviduotas juridinio asmens savininkų sprendimu. Įmonė Darbuotojai Skolos Atsiliepimai Daivos Puskunigienės prekybos įmonė (SD draudėjo kodas 666094, mokesčių mokėtojo kodas 174821183) 2019-07-31 dienos pradžioje VALSTYBINIO SOCIALINIO DRAUDIMO FONDO VALDYBAI (Sodrai) skolų neturėjo.

draudžia

draudžia portretas
nesvaikite, draudžia medinius namus, juolb, jad nevisas ten nedinis buvo. va būtent - buvo
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių