Paaiškėjo Italijos kalnuose žuvusiųjų tapatybės

  • Teksto dydis:

Per sniego laviną Šiaurės Italijos kalnuose žuvo 51 metų Italijos pilietis ir 33 metų lietuvių kilmės moteris, sekmadienį pranešė Italijos žiniasklaida.

Sekmadienį po pietų paaiškėjo ir žuvusiųjų tapatybės. Italijos žiniasklaida pranešė, jog tai 33-ejų Solveiga Kemzūraitė, ir  51-erių Gabriele'as Costantinis.

Nelaimė įvyko ant Sasso Nero kalno Aurinos slėnyje, maždaug 1700 metrų aukštyje virš jūros lygio.

Kūnus sekmadienio rytą rado Bergrettungo kalno gelbėtojai.

Žuvusieji gyveno Cavallino Treporti mieste Venecijos provincijoje. Šeštadienio vakarą jų pasigedo viešbučio, kuriame buvo apsistoję, šeimininkas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

yja Domui

yja Domui portretas
nekalbėk ko nežinai. Italai labai atsakingai žiūri į savo gyventojų saugumą. Ir tai labai normalu ir žmogiška, kad pasigedo savo gyventojų. Mūsų nuomojamo butuko šeimininkas kas vakarą paskambindavo ir pasidomėdavo ar saugiai grįžome, kur planuojame vykti kitą dieną. Net patardavo kaip paprasčiau ir pigiau nuvykt į norimą vietą. Aplamai tai draugiški ir rūpestingi žmonės. O jų nuomojami butai ar šeimyniniai viešbutukai yra nedideli ir jie kiekvieną gyventoją draugiškai pasitinka ir palydi. Čia nekalbu apie tuos didžiulius bedvasius viešbučius

Iškamša

Iškamša  portretas
Ejo paskui seną italą..geresnio gyvenimo norejosi.

hm

hm portretas
Lietuvių kilmės moteris ir Italijos pilietis.O moteris -be pilietybės?
VISI KOMENTARAI 21

Galerijos

Daugiau straipsnių