„Lietuvos ryto“ sirgaliai po pralaimėjimo kėsinosi į „žaliai-baltus“

Po antrųjų Lietuvos krepšinio lygos (LKL) finalo rungtynių Vilniuje ilgai virė aistros. Rungtynes pralaimėjusio „Lietuvos ryto“ klubo fanai surengė išpuolį prieš žalgiriečių gerbėjus.

Rungtynes „Siemens“ arenoje stebėjusi Kauno komandos gerbėja pasakojo, kad „Lietuvos ryto“ komandos atributika pasipuošę aistruoliai į jos automobilį įmetė petardą. „Spėjome ją išmesti prieš jai sprogstant. Tai tikrai nebuvo vaikiškas sprogmuo. Lauke ji sprogo gana stipriai“, - pasakojo Aiste prisistačiusi moteris.

Gerbėja pasakojo patyrusi didelį stresą dėl savo sveikatos: „Neįsivaizduoju, kas galėjo nutikti, jeigu ji būtų sprogusi automobilio salone, bet, manau, kad sužaloti ir apdeginti mus, buvusius viduje, tikrai galėjo“, - teigė ji. Vis dėlto, moteris išreiškė viltį, kad sporto sirgaliai sugebės išmokti taikiai palaikyti savo komandas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Negeriu

Negeriu portretas
Portugalai jau yra tokie zmones, jie visada darys pikta kitiems, nes nieko kito daugiau nesugeba, o is tikruju reiketu viska eiksteleje aiskintis...

dtg

dtg portretas
Lochai.

Aras

Aras portretas
Kiek mačiau ir per rungtynes (tarp antro ir trečio kėlinio) vyko muštynės, taip pat per trečia kėlinį, vienas vaikinukas, kuri vijose bene dešimt Ryto fanų išsigelbėjo išbėgęs kone į aikštę. Susidarė įspūdis, kad apsauga buvo labai silpna ir tikrai nepasiruošus, o policijos išvis nematyti...
VISI KOMENTARAI 23

Galerijos

Daugiau straipsnių