E.Messina žvaigždžių pilnoje Maskvos komandoje keičia J.Kazlauską

Maskvos CSKA klubas oficialiai patvirtino sudaręs sutartį su italu Ettore Messina. Su strategu pasirašytas trejų metų kontraktas.

Praėjusį sezoną Los Andželo „Lakers“ klube dirbęs treneris jau anksčiau yra treniravęs Rusijos čempionus. 2005-2009 m. šis keturiskart atvedė CSKA į Eurolygos finalo ketvertą, iškovojo du titulus, taip pat keturis sykius laimėjo Rusijos pirmenybes ir dvi Rusijos taures.

CSKA prezidento komentaras:

"Dar 2005 metais E.Messinos pakvietimas buvo mums itin įsimintinas momentas. Formuojant komandą ateinančiam sezonui, vienas iš pagrindinių prioritetų buvo pasirašyti sutartį su šiuo treneriu. Jam nereikės laiko prisitaikyti, darbą jis pradės iškart. Tuo pačiu metu treneriui reikės viską pradėti iš naujo, kadangi Ettore teks sulipdyti naują komandą. Palikęs CSKA klubą jis įgijo įdomios patirties, dirbo NBA lygoje. Esu įsitikinęs, jog jo žinios bus mums naudingos.

Mums labai sunku išsiskirti su Jonu Kazlausku, protingu, nuoširdžiu žmogumi. Su lietuviu turėjome vieną sėkmingiausių sezonų klubo istorijoje, komanda demonstravo nuostabų krepšinį, jauni žaidėjai turėjo progą save parodyti, pasiekti naują lygį. Norėčiau pabrėžti jo atliktą darbą ir pretenzijų jam neturime. Valdyba, sudariusi trejų metų sutartį (su E.Messina, - red. past.), svariai atnaujins pagrindinės ekipos sudėtį ir trenerių štabą, keisis rezerviniai žaidėjai. Norėčiau nuoširdžiai padėkoti Jonui ir linkiu sėkmės tolimesnėje karjeroje", - kalbėjo Andrejus Vatutinas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių