Vairuotojai gatvėje stebėjo dviejų vyrų muštynes (vaizdo įrašas)

Apie karštą vyrų būdą ir nemokėjimą susitarti kritinėse situacijose byloja pravažiuojančio vairuotojo vaizdo kamera užfiksuotas incidentas remontuojamoje uostamiesčio gatvėje.

Panašu, kad tai įvyko antradienį Šilutės plente, netoli sankryžos su Tilžės gatve.

Įraše matosi, kaip jaunas, sportiniais rūbais vilkintis vyras muša pliktelėjusį, kur kas vyresnį automobilio vairuotoją.

Kodėl tarp vyrų kilo konfliktas, neaišku. Galima tik spėti, kad siauresnėje nei įprasta dėl remonto gatvėje vairuotojams buvo kilę keblumų.

Iš įrašo aiškėja, kad mušeikas raminti suskubo nepažįstami žmonės.

„Žmonės nebemoka normaliai bendrauti, gal tokia dabar jaunoji karta, kad nebemoka kalbėtis ir tuojau pat ima muštis“, – svarstė Klaipėdos rajono policijos komisariato viršininkė Rasa Stasiulaitienė, kalbėdama apie dviejų vyrų muštynes vienoje įmonėje.

Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato kriminalinių įvykių suvestinėje skelbiama, kad policininkų pagalbos paprašė Klaipėdos rajone, Girininkų kaime veikiančios medienos apdirbimo įmonės darbuotojas.

56 metų vyras pasiskundė darbo vietoje buvęs sumuštas jauno bendradarbio. Įtariamasis – 18-metis tos pačios įmonės darbuotojas, kuris dirba drauge su nukentėjusiuoju tą patį darbą.

Pasak pareiškimo, antradienį, apie 14 val., šis vaikinas tris kartus spyrė kur kas vyresniam kolegai ir smogė ranka į veidą.

Policininkai sureagavo į šį pranešimą ir įtariamąjį sulaikė bei uždarė į areštinę.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas, abu vyrai – nukentėjusysis ir įtariamasis situaciją apibūdina skirtingai. Jaunuolis tik iš dalis pripažįsta kaltę ir savo poelgio priežastis aiškina savaip.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ta su raudonais bateliais

Ta su raudonais bateliais portretas
Reikėjo visiems kartu pamankstint

gaf

gaf portretas
neatrodė kad tą vyresnį mušą. Tas vyresnis tiesiog ginasi, o tas su raudonais kedais jaunesnis nelabai ką sugeba, kaip matosi iš video :) O numerių tušuoti ir veidų nerodyti nėra tikslo. Viskas vyko viešoje erdvėje, ir tikrai ne to kad galima, O REIKIA VIEŠINTI tokius asmenis.

Vardas Jonas

Vardas Jonas portretas
JGM - ui. Čia tam kuris parašė ilgą komentarą ir kurio net girtas nesuprstų. Vietoj to , kad rašytum tokius kvailus ir be ryšio komentarus, pradėk lankyti pirmą klasę ir būtinai su sustiprinta lietuvių gramatika. O gal tu kitos tautybės ? Gal tu musulmonas? Tada atleistina.
VISI KOMENTARAI 29

Galerijos

Daugiau straipsnių