Uostamiesčio daugiabučių kiemuose užfiksavo vyrą, mušantį šunį: taip elgėsi ne pirmą kartą

Uostamiesčio daugiabučių kiemuose buvo užfiksuotas vyras, mušantis šunį. Įvykio liudininkai teigė, kad tokį vaizdą mato ne pirmą kartą, tačiau nufilmuoti pavyko tik šįkart. Ryškiais darbiniais rūbais apsirengęs vyras ne kartą panaudojo jėgą prieš keturkojį. Prie šio asmens paieškų prisijungė viešoji įstaiga „Gyvūnų gerovės iniciatyvos“, prašoma ir visuomenės pagalbos.

Savaitgalį viename daugiabučio kiemų, buvo nufilmuota, kaip vyras smurtauja prieš šunį, daug kartų smūgiuodamas gyvūnui.

Vaizdą užfiksavusi liudininkė teigė, esą šį vyrą, bemušantį šunį, mato ne pirmą kartą, tačiau anksčiau to nufilmuoti nepavykdavo.

Pamatę vaizdo įrašą, komentaruose dauguma klaipėdiečių piktinosi tokiu žiauriu elgesiu prieš gyvūną, tačiau kai kurie manė, kad kaltas galėjo būti ir šuo, išprovokavęs tokį pyktį.

„Nėra priežasties, dėl ko mušami tie, kurie negali apsiginti, bet smurtaujantys asmenys visada bando pasiteisinti ir rasti priežastį taip elgtis“, – įsitikinusi dar viena į diskusiją socialiniuose tinkluose įsitraukusi klaipėdietė.

Pasak įstaigos „Gyvūnų gerovės iniciatyvos“ koordinatorės Linos Vaitekūnaitės, yra žinoma, kad šis šuo visada vedžiojamas be pavadėlio, ant jo dažnai šaukiama ir keturkojis nuolatos mušamas.

„Gavome daug informacijos iš skirtingų asmenų, kad jie taip pat matė, kaip vyras skriaudė šunį, tačiau negalime teigti, kad tai patvirtinti faktai“, – kalbėjo koordinatorė.

Pasak L. Vaitekūnaitės, vienas asmuo pareiškė, kad pažįsta šuns savininką.

„Ši informacija pridėta prie mūsų pareiškimo policijai, tikimės, kad informacija pasitvirtins, nes pastebėjome, jog gyventojai yra įbauginti to asmens, jų manymu, to vyro sprendimai neadekvatūs, jis elgiasi gana agresyviai“, – pasakojo L. Vaitekūnaitė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kai skriaudžia augintinius, yra

Kai skriaudžia augintinius, yra portretas
Tik pradžia, ką padaro vėliau. Dažnai taip elgiasi impotentai negavę oralinio ar analinio pas nepilnametę ukrainietę. Duokit jam ukrainietę, šunelis liks gyvas.

Karina

Karina portretas
Baisu, kad jus tapote tik stebetojais, o tas žmogus tapo antžmogus (:

Žemaitis

Žemaitis portretas
Matyt , treniruoja muzikos karjerai - dirbti būgnu? Iš kokios odos gamina būgnus?
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių