Triukšmas reabilitacijos ligoninėje: keturi policininkai tramdė pacientą

Sekmadienio pavakare Palangos policininkams teko skubėti į Vanagupės gatvėje esančią reabilitacijos ligoninę, jie buvo priversti tramdyti ligonį.

Policijos pareigūnų pagalbos reabilitacijos ligoninės darbuotojai paprašė apie 17 val. Policininkams pranešta, kad vienas ligonių valgykloje triukšmauja ir stumdo stalus.

Pirmasis policininkų ekipažas į įvykio vietą atskubėjo per dvi minutes. Tačiau dviem policijos pareigūnams nepavyko sutramdyti įsiaudrinusio vyro, jiems teko kviesti pastiprinimą.

Kai atvažiavo dar vienas ekipažas, policijos pareigūnai pabandė sulaikyti vyrą. Įkalbinėjimai jo neveikė, todėl policininkai griebėsi specialiųjų priemonių.

Tik panaudoję elektrošoko prietaisą policininkai sugebėjo sulaikyti.

Esama įtarimų, kad sutriko ligoninės paciento psichika. Vyras pristatytas į specializuotą uostamiestyje veikiančios ligoninės padalinį.

Palangos policijos komisariato pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą dėl pasipriešinimo valstybės tarnautojui. Jeigu paaiškės, kad vyras priešinosi policininkams sutrikus psichikai ir tai bus patvirtint medikų išvadomis, nuo atsakomybės jis bus atleistas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių