Tragiškas gaisras uostamiesčio daugiabutyje: žuvo du broliai

Apie gaisrą viename uostamiesčio daugiabučiame name kaimynai sužinojo, kai suveikė dūmų detektorius. Prietaisas suveikė ne ten, kur įsiplieskė ugnis, o gretimame bute.

Ugniagesiai išskubėjo į Paryžiaus Komunos gatvę pirmadienio paryčiais, 3.25 val. Atvažiavę prie namo gelbėtojai negalėjo suprasti, kuriame bute kilo gaisras, dūmų tvaikas jautėsi tik laiptinėje. Tik žvalgybos metu jie suprato, kad laužtis reikėtų į pirmame aukšte esantį vieno kambario butą.

Didelės liepsnos bute nebuvo, ugniagesiai rado apdegusią lovą, apdegė nedidelis grindų plotas, aprūko sienos.

Lovose gelbėtojai rado du mirusius vyrus. Vienam jų apdegė galva ir viena plaštaka. Iš to imta spėlioti, kad gaisras galėjo kilti rūkant lovoje.

Ugniagesiai bandė gaivinti bute gyvenusius 55-erių ir 57-erių brolius, bet, deja, medikams teko konstatuoti mirties faktą. Spėjama, kad vyriškiai apsinuodijo degimo produktais.

Bute, kuriame kilo gaisras, dūmų detektorius įrengtas nebuvo.

Kaimynų teigimu, paskutiniąją praėjusių metų dieną mirė šių vyrų mama. Policijos pareigūnai prisiminė, kad ne kartą buvę kviesti raminti triukšmadarių šiame bute.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Purmaliai

Purmaliai portretas
Dviem alkasam atėjo galas !

Aš portretas
Koks bendrabutis, normalūs mažagabaričiai butai, bendrabutis, tai kai virtuvė ir san.mzgai bendri. šitam name normalūs butai.

p*zd*uskas

p*zd*uskas portretas
tai as gyvenu tame name antrajam aukste. Dumu buvo normaliai. Vienas brolis turejo rimtu problemu su sveikata, del to ir mire, o antras neaisku nuo ko. Gal jie spirita gere. Ju motina buvo musama sunumi. Viena karta ji iskviete policija, trumpam ji pasodino ir jis vel isejo. Tai dabar butas liko tuscias. Kadangi ju motina mire pries menesi ir va abu broliai mire po gaisro. Bet dumai buvo labai astrus, as tik pajauciau namie ir iskart pradejo galva svaigti. Matrasai dege, o nuo ju toks baisus kvapas.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių