Tragiška avarija prie Klaipėdos: vienas vairuotojas žuvo, kitas bandė pabėgti

Skaudi nelaimė nutiko naktį iš šeštadienio į sekmadienį autostradoje.

Eismo įvykis fiksuotas 2 val. 45 min., ties Goberiškės kaimu. Avarijoje susidūrė „Mercedes Benz“, „Volvo“ ir BMW automobiliai.

Eismo įvykio metu žuvo automobilio „Volvo“ vairuotojas, gimęs 1978 m. Po smūgio ši mašina apvirto.

Pirminiais duomenimis, eismo įvykyje nukentėjo ir dar vienas žmogus, vieno iš automobilių keleivis. Tačiau po medikų apžiūros vyras buvo paleistas į namus.

Pirminiais duomenimis, automobilis  „Mercedes Benz“ tvojosi į ta pačia kryptimi važiavusį „Volvo“. Šis nuo smūgio apsivertė. Tuomet į suknežintos mašinos galą dar trenkėsi autostrada atlėkęs BMW.

Po visos šios sumaišties, paaiškėjo, jog dingo avarijos kaltininkas. Tamsoje išnykęs „Mercedes Benz“ vairuotojas pasišalino, mašinoje palikęs šunį.

Po kurio laiko į komisariatą vaikinas prisistatė pats.

Policija sulaikė avariją sukėlusio automobilio vairuotoją, gimusį 1986 m.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tai

Tai portretas
Tai kad policija nesulaike kaltininkas pats i policija atejo

Cha

Cha portretas
Lietuvoje eismo ivykius sukelia chamai ir pusprociai ir ne vieno seno automobilio visi pusnaujai tai ne automobiliu kalte problema smegenyse psichologai po ivykiu turetu is naujo ivertinti vairuotoju sukeludiuveismo ivyki psichika

Nu jo...

Nu jo... portretas
Tai kur jau tie diedai taip laksto, kad net žmonės žūna? Jei moteris padaro avariją, visi diedai bliauna, kad nemoka vairuoti. O dabar visi tyli - moka vairuoti, nes žuvo žmogus.
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių