Telefoną prie baro praradęs vyras į policiją atėjo tik po keturių dienų

Pranešimas apie apiplėšimą prie vieno uostamiesčio baro nustebino policininkus, nes nukentėjusysis keturias dienas neskubėjo pranešti patyręs skriaudą.

Trečiadienio vakarą į policijos komisariatą Kauno gatvėje atėjo 53-ejų vyras ir parašė pareiškimą, kuriame nurodė, kad dar balandžio 30-ąją, praėjusį šeštadienį, apie 17 val. buvo užpultas ir apiplėštas. Nusikaltimo metu jis patyrė 420 eurų nuostolį.

Trumpai išdėstęs įvykio aplinkybes vyras teigė, kad Taikos prospekto pradžioje, prie vieno baro, nepažįstamas vyras jam kelis kartus smogė, pargriovė ant grindinio, iš rankinės ištraukė išmanųjį telefoną "Samsung Galaxy S20" ir dingo.

Pareigūnai žino, kad ši vieta yra stebima vaizdo kameromis, todėl tikisi išsiaiškinti, ar tikrai viskas buvo taip, kaip teigia nukentėjusysis.

Iš kitų šaltinių policininkai sužinojo, kad tądien bare tarp aukos ir kito vyro kilo konfliktas, kad abu santykius aiškinosi lauke.

Neaišku, kodėl telefoną praradęs vyras į policiją atėjo tik po keturių dienų, dėl ko susibarė su įtariamuoju ir ar įvykis tikrai gali būti vadinamas apiplėšimu.

Policininkai ieškos telefono ir įvykio liudininkų.

Visiškai realu, kad viskas vyko taip, kaip teigia nukentėjusysis, bet kol kas neatmestos ir kitos versijos.

Pareigūnai yra pasakoję, kad neretai policijai meluojama apie brangaus telefono vagystę, kad pradėtas ikiteisminis tyrimas taptų pagrindu gauti draudimo išmoką.

Ne kartą pareigūnai rado pamestus telefonus arba sužinojo, kad jie dingo kitomis, nei nurodė pareiškėjas, aplinkybėmis.

Šiuo atveju ikiteisminį tyrimą atliekantys pareigūnai jokių duomenų apie panašias aplinkybes neturi.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių