Aiškėja kraupios detalės: 19-metę sesę nužudė slėpdamas išžaginimą ir prievartavimą?

  • Teksto dydis:

Klaipėdos apygardos prokuratūros prokuroras teismui perdavė baudžiamąją bylą, kurioje 26-erių metų šilutiškis M. V. kaltinamas savo 19-metės sesers nužudymu, jis kaltinamas ir išžaginimu bei seksualiniu prievartavimu.

Kaip ketvirtadienį pranešė Generalinė prokuratūra, įtariamajam pareikšti kaltinimai dėl nužudymo, taip pat – dėl išžaginimo ir seksualinio prievartavimo. Įtariama, kad vyras seserį nužudė slėpdamas minėtus kitus nusikaltimus.

Ikiteisminį tyrimą organizavo Klaipėdos apygardos prokuratūros Baudžiamojo persekiojimo skyriaus prokuroras, jį atliko Tauragės policijos kriminalistai.

Itin žiaurus nusikaltimas buvo įvykdytas praėjusių metų spalį. Bylos duomenimis, 19-metės merginos, kuri buvo apsistojusi Šilutės socialinių paslaugų centre, įstaigos darbuotojai pasigedo po to, kai ji kelias paras negrįžo į minėtą centrą. Dingusiosios kūnas su sužalojimais netrukus buvo rastas užkastas Šilutės rajone esančio Pagrynių kaimo miške. Policijos pareigūnai operatyviai atskleidė nusikaltimą ir sulaikė žmogžudyste įtariamą aukos brolį M. V.

Asociatyvi Laimio Steponavičiaus nuotr.

„Tyrimo metu surinktų duomenų visuma leidžia įtarti, kad labai sunkų nusikaltimą M. V. galėjo įvykdyti savo bute Šilutėje, siekiant nuslėpti kitus galimai jo padarytus nusikaltimus – išžaginimą ir seksualinį prievartavimą“, – teigiama prokuratūros pranešime.

Turimais duomenimis, M. V. aukos kūną paslėpęs krepšyje dviračiu nugabeno į netoliese esantį Pagrynių kaimo mišką ir jį užkasė.

Praeityje ne kartą teistas kaltinamasis teismo laukia suimtas.

Baudžiamasis kodeksas tam, kas nužudė savo artimą giminaitį ar šeimos narį, numato laisvės atėmimo bausmę nuo 8 iki 20 metų arba laisvės atėmimą iki gyvos galvos. Tas, kas lytiškai santykiavo su žmogumi prieš šio valią panaudodamas fizinį smurtą, baudžiamas laisvės atėmimu iki 7 metų. Už seksualinį prievartavimą asmuo griežčiausiai gali būti baudžiamas laisvės atėmimu iki 7 metų.

Baudžiamoji byla perduota Klaipėdos apygardos teismui.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Į karstą jį gyvą

Į karstą jį gyvą portretas
Ir į krematoriumą

Budelis

Budelis portretas
Dar su tokiu terliojasi?

idomu kas ka labiau nusibaudem ?

idomu kas ka labiau nusibaudem ? portretas
zveri uzdarem 20+7m... uz jo maista ir stoga dirbsim ir PSD mokesim ir elektra ir siluma...viskas uz dyka....sakyciau normaliai, a nepagalvojam kas ji iki to davede ? kas is jo pagamino zveri ? 26m ir jau recidivistas.... geroves valstybe rupinasi savo pilieciais...nuo jaunuju verslininku mokescius skuta....piliecius i prievoles varo...PSD lazo vezdu paskutini danti ismust pagatavi...paklauskit pries virsdamas zverimi ka sitas zmogus mate grazaus ? mm ? a jus ka jus grazaus matet is valdzij sugulusiu verslininku puses ? neziurekit i vilniu tiesiog paziurit i savo kiema i savo komendanta ir rasot komentare... gerove ...rove ble..
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių