Per šventinę mugę – motociklu: girtą bėglį pareigūnai sustabdė po įtemptų gaudynių

Jūros šventės dalyviai stebėjo, kaip šeštadienį prieš pietus policininkai užtverta gatve prie mugės palapinių vaikėsi motociklininką.

Apie 11 val. Naujojo Uosto gatvėje ties 17 namu policininkai pastebėjo „britva“ vadinamu motociklu važiuojantį vaikiną. Jis buvo be šalmo, jo vairavimo stilius pareigūnams pasirodė pavojingas.

Policininkai ėmėsi persekioti motociklininką, kuris įsuko į užtvertą motorinėms transporto priemonėms Danės gatvę. Čia vyksta šventinė mugė, todėl šia gatve įmanoma tik vaikščioti.

Motociklininkas suprato, kad jį vejasi, bet tyčia nestojo, kirto sankryžą su Atgimimo aikšte ir leidosi toliau Danės gatve.

Žmonės šiurpo matydami pavojingas gaudynes. Bėglį pavyko sustabdyti tik gatvės gale ties buvusiu Telekomo pastatu.

Tada paaiškėjo, kad 25 metų Tauragės rajono gyventojas pasiėmė motociklą jo savininkui nežinant ir atvažiavo iki šventės vietos iš Sportininkų gatvės. Vairuotojas buvo neblaivus. Pirmą kartą alkoholio matuoklis parodė 1,08 prom., po ketvirčio valandos prietaisas parodė 1,16 prom.

Už vairavimą apsvaigus jam gresia administracinė atsakomybė.

Motociklo savininkas svarsto, ar rašyti pareiškimą dėl jo vagystės.

Įtariamasis ne pirmą kartą pasižymėjo tokiu drastišku elgesiu. Bene prieš savaitę šis jaunas vyras panašiai pasiėmė svetimą automobilį ir juo važinėjo savininkui nežinant.

Įtariamasis yra gerai žinomas pareigūnams, anksčiau teistas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Klaipedietis

Klaipedietis portretas
Šis chuliganas buvo pagautas. O kas organizavo sekmadienį orentacinios sporto varžybas po senamiestį. Žmonės tik spėjo šokinėti ir vaikus traukti nuo kelio. Kvailumui ribų nebeliko. O gal paaiškins Jūrų šventės organizatoriai.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių