Sukčių aukos – klaipėdiečiai: prarado ir pinigus, ir daiktus

Sukčiai ir toliau ieško aukų.

Spalio 5 d. į Klaipėdos miesto policijos komisariatą kreipėsi 1958 m. gimusi moteris, kuri nurodė, kad penktadienį gavo elektroninį laišką, jog neva reikia atnaujinti savo asmeninius duomenis. Paspaudusi laiške buvusią nuorodą ir suvedusi reikalaujamus duomenis, moteris pastebėjo, kad iš jos banko sąskaitos, apgaulės būdu, pasisavinta 920,89 Eur. Pradėtas tyrimas dėl sukčiavimo.

Tą pačią dieną pinigų neteko ir 1991 metais gimęs klaipėdietis.

Vyro pareiškime policijai nurodyta, kad šeštadienį nepažįstamas asmuo, neva ketinęs pirkti pareiškėjo parduodamą prekę, atsiuntė nuorodą neva kurjeriui užsakyti. Ją paspaudęs ir suvedęs reikalaujamus duomenis, pareiškėjas pastebėjo, jog iš jo banko sąskaitos, apgaulės būdu, pasisavinti 805 eurai. Pradėtas tyrimas dėl sukčiavimo.

Policijai pareiškimą parašė ir kitas klaipėdietis, netekęs 700 eurų.

Šeštadienį Klaipėdos miesto policijos komisariate gautas 2004 m. gimusio vaikino pareiškimas, kuriame nurodoma, kad šeštadienį nepažįstamas asmuo, ketinęs pirkti jo parduodamą kompiuterį, atsiuntė galimai netikrą mokėjimo pavedimo kopiją.

Kompiuterį pareiškėjas atidavė jo pasiimti atvažiavusiam asmeniui, tačiau pinigų negavo. Žala – 700 eurų. Pradėtas tyrimas dėl sukčiavimo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kvadratinem raidem nebendraut ir liks pinigai

Kvadratinem raidem nebendraut ir liks pinigai portretas
Dar daugiau tegu suvaro i skaitmenini lageri, niekas neatiduotu tu pinigu jei jie butu kišenese ir stalčiuose ir ypač smulkesnem kupiurom
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių