Sukčiai vaistus pardavinėjo naudodami V. Janušonio atvaizdą

  • Teksto dydis:

Pasinaudodami Klaipėdos universitetinės ligoninės vyr. gydytojo Vinso Janušonio atvaizdu sukčiai pardavinėjo preparatus neva išgydančius diabetą, pirmadienį pranešė Valstybinė vaistų kontrolės tarnyba.

Pasak tarnybos, internetiniame puslapyje, kuriame publikuojamas sukčių parengtas interviu su V. Janušoniu, buvo pardavinėjamas preparatas „Dianol“.

Daugiau jokių kitų straipsnių puslapyje nėra, jo mygtukai yra neaktyvūs, nėra jokių kontaktų ir neįmanoma nustatyti tariamo laikraščio redaktorių ar puslapio administratorių.

„VVKT informuoja, kad V. Janušonis nėra endokrinologas, negydo diabeto, nerekomendavo vartoti ar įsigyti jokių vaistinių preparatų ar papildų, taip pat nedavė jokio interviu minėtame internetiniame puslapyje patalpintam „Medicinos laikraščiui“ ar straipsnio rengėjai Elenai Lukauskienei“, – rašoma tarnybos pranešime.

Anot VVKT, neaiškius produktus įsigyti siūlančios interneto svetainės dažniausiai yra registruotos ne Lietuvoje, o kitose šalyse, jos išsiskiria specifiniu dizainu su daug rėksmingų spalvų ir skambių šūkių. Dažniausiai tokiose svetainėse dauguma rubrikų, skilčių ar ikonų yra neaktyvios, pats tekstas „suveltas“, tarsi pažodžiui išverstas iš užsienio kalbos, su gramatinėmis klaidomis.

Valstybinės vaistų kontrolės tarnybos atstovė Aistė Tautvydienė BNS informavo, kad apie šį įvykį tarnybai pranešė pilietiškai nusiteikęs asmuo. Jos žiniomis, V. Janušonis dėl neteisėto jo atvaizdo panaudojimo kreipėsi į teisėsaugos institucijas.

Su V. Janušoniu BNS susisiekti kol kas nepavyko.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ir dar

Ir dar portretas
Manau, kad tų sukčių toli ieškoti nereikia, galimai , siekdami toliau terorizuoti profesorių, ta pati "teisuolių" komanda pabandė apjuodinti profesorių. Keistas paaiškinimas- nusikaltėlių negalima nustatyti. Viskas įmanoma, jei norima,.

Antanas

Antanas portretas
Kai kuriems politikams ir aferistams gydytojai tapo trečiu patiekalu. Prisimenu tuos laikus, kai vietos klerkai "gyvą suėdė" daktarę Violetą Baravykienę, tiesiog moraliai sužlugdė, moraliai nužudė.Dabar bandoma tą patį padaryti su profesoriumi Vinsu Janušoniu. Kai kurie veikėjai, turintys rimtų asmeninių problemų, imasi kaltinti profesorių viskuo, kuo tik įmanoma, suranda "nukentėjusius", pučia muilo burbulus. Nejaugi Lietuvoje nėra jėgos, kad moralinius žudikus sutrmdytų ir leistų žmonėms normaliai dirbti.

to

to portretas
Aferistai aferista reklamuoja
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių