Skaudi nelaimė Klaipėdoje: partrenkta perėja ėjusi nepilnametė

Šeštadienį skaudžioje avarijoje sužalota nepilnametė.

Spalio 5 d. 14.31 val., policijai pranešta, kad Klaipėdoje, Universiteto alėjoje, automobilis „VW Passat“, kurį vairavo 1996 m. gimusi moteris, partrenkė per nereguliuojamą pėsčiųjų perėją ėjusią 2007 m. gimusią nepilnametę, kuri nuvežta į ligoninę. Pradėtas tyrimas dėl Kelių transporto eismo saugumo ar transporto priemonių eksploatavimo taisyklių pažeidimo.

Dar viena skaudi nelaimė nutiko Liepų ir Artojo gatvių sankryžoje. 

Avarija fiksuota šeštadienį 10.47 val.

Sankryžoje susidūrė automobiliai „Volkswagen Sharan“, kurį vairavo blaivus 1984 m. gimęs vyras, ir „Opel Vectra“, kurį vairavo blaivus 1946 m. gimęs vyras.

Dėl patirtų sužalojimų į ligoninę nuvežta automobilio „Opel Vectra“ keleivė gimusi 1950 m. Pradėtas tyrimas dėl Kelių transporto eismo saugumo ar transporto priemonių eksploatavimo taisyklių pažeidimo.


Šiame straipsnyje: partrenkta nepilnametėeismo nelaimėavarija LT

NAUJAUSI KOMENTARAI

Liet.

Liet. portretas
Moterys pėsčiųjų nepraleidžia

Joris

Joris portretas
Priekaištas policijai. Mes Vilniuje dažnai pasikalbame, kad Klaipėda- turbūt nesaugiausias miestas pėstiesiems Lietuvoje. Čia pėstieji ypač atsargūs, eidami per perėjas. Reiškia, kad vairuotojai dažnai nepraleidžia pėsčiųjų perėjose, tą pastebiu būdamas mieste. O reikia nedaug- keleta policijos akcijų, be gailesčio bauduojant tokius vairuotojus. Ir po pusmečio rezultatai pasijus, po metų tvarka bus- labai jau baudos piniginėms negailestingos.

Daug avarijų Klaipėdos mieste

Daug avarijų Klaipėdos mieste portretas
2024 spalio 4 dieną 14:55 val. įvyko skaudi avarija Smiltelės ir Reikjaviko gatvių sankryžoje. Susidūrė lengvasis automobilis ir motoroleris. Motorolerio vairuotojas po susidūrimo gulėjo nejudėdamas sankryžos viduryje, kol po maždaug 10 minučių atvyko policijos ir du greitosios pagalbos automobiliai. Keturi greitosios pagalbos darbuotojai perkėlė nukentėjusį motorolerio vairuotoją ant neštuvų ir skubiai išgabeno į ligoninę. Ši sankryža yra ypač avaringa, reikėtų imtis papildomų eismo reguliavimo priemonių iš eismės keičiant eismo tvarką transporto priemonėms atliekant kairiojo posūkio manevrą šioje Smiltelės-Reikjaviko-Liubeko gatvių sankryžoje. Kažkodėl apie šią labai skaudžią avariją jokių pranešimų nebuvo....
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių