Šilutės rajone apgadintas automobilis: policijos pareigūnai sučiupo įtariamuosius

  • Teksto dydis:

Tauragės apskrities VPK pareigūnai gavo pareiškimą, kad laikotarpiu nuo lapkričio 21 d. 19 val. iki lapkričio 22 d. 2 val. Šilutės r., Vainuto mstl., automobilyje „BMW 530D“ kilo gaisras, kurio metu buvo apgadintas automobilis, taip pat pavogta lentelė su valstybiniu numeriu.

Tauragės apskrities VPK praneška, kad automobilio savininkas patyrė 1,3 tūkst. eurų nuostolį ir įtarė padegimą. Policijos pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl turto sunaikinimo arba sugadinimo.

Aiškinantis aplinkybes, buvo imtasi visų veiksmų siekiant kuo greičiau išaiškinti galimą padegimą: peržiūrimos vaizdo kameros, apklausiami liudytojai. Didelį indėlį ir pagalbą suteikė asmenys, kurie geranoriškai talkino policijos pareigūnams ir padėjo pasiekti teigiamų rezultatų. Nustatyti du įtariamieji, kuriems paskirtos kardomosios priemonės (vyrui, gim. 1998 m. – 2 mėnesių suėmimas; vyrui, gim. 2000 m. – rašytinis pasižadėjimas neišvykti).

Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato Šilutės rajono policijos komisariato pareigūnai dėkoja visiems gyventojams už pilietiškumą, sąmoningumą bei visokeriopą pagalbą siekiant bendro tikslo. Taip pat prašo gyventojų nuolat saugoti savo turtą, t. y. įsirengti vaizdo stebėjimo kameras, rakinti duris, bendrauti su kaimynais, neviešinti informacijos internete, kuri gali būti naudinga vagims, bei stebėti aplinką ir kilus įtarimams pranešti policijai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

lentele

lentele portretas
su valstybiniu numeriu
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių