Šilutės plente – dvi avarijos: partrenkta pėsčioji, nuverstas kelio ženklas

Vakar Šilutės plente užfiksuoti du eismo įvykiai. Ryte automobilis kliudė pėsčiąją ir pasišalino iš įvykio vietos, po kelių valandų susidūrė dvi mašinos.

Socialiniuose tinkluose vienas klaipėdietis prašo atsiliepti vairuotojus, mačiusius eismo įvykį, kuris nutiko trečiadienį tarp 7.30 ir 7.50 val. Šilutės plento ir Sandėlių gatvės sankryžoje.

Žmogus tikino, kad sankryžoje automobilis kliudė moterį, o vairuotojas pasišalino iš įvykio vietos.

„Toje vietoje yra didelė sankryža ir įvaža į kompanijos „Ramirent“ aikštelę. Tai ta pati įvaža į servisą bei bazę. Ne visi vairuotojai ten sustoja apsidairyti. Šviesoforo kameras tik policija gali atsukti. Todėl kreipiuosi ieškodamas visuomenės pagalbos“, – rašė vyras.

Uostamiesčio policija taip pat prašo žmonių padėti.

Informaciją apie nelaimę policija gavo iš praeivio, kuris matė susidūrimą.

Vyras tegalėjo pasakyti, kad pėsčiųjų perėjoje jo akyse tamsios spalvos automobilis kliudė moterį ir nuvažiavo.

Policijai pranešta, kad Šilutės plente, ties 19 namu, nenustatytas tamsios spalvos automobilis, veikiausiai „Opel“ markės, partrenkė 1976 m. gimusią moterį, kuri dėl sužalojimų gydoma ligoninėje.

„Automobilis pasišalino iš įvykio vietos ir šiuo metu yra ieškomas. Klaipėdos apskr. VPK policijos pareigūnai prašo vairuotojus ar asmenis, mačiusius eismo įvykį, važiavusius pro šalį bei turinčius vaizdo registratorius, nedelsiant skambinti tel. 8 700 60 712 arba 112“, – rašoma policijos pranešime.

Po smūgio moteris buvo išgabenta į ligoninę. Jai ne tik nustatyti abiejų kelių ir plaštakų sumušimai, bet ir kulno bei žastikaulio lūžis. Policija pradėjo ikiteisminį tyrimą.

Antra avarija nutiko 10.47 val. Tik šįkart kitoje Šilutės plento vietoje, sankryžoje su Plieno gatve.

Pirminiais duomenimis, susidūrė automobilis „Opel“ ir sunkvežimis.

Įvykio liudininkai užfiksavo, kad po smūgio vienas automobilių nuvertė kelio ženklą. Sunkvežimis per avariją įlėkė į žaliąją skiriamąją juostą.

Apie sužeistuosius šioje avarijoje nebuvo pranešta.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Mėta

Mėta portretas
Šilutės pl. ir Plieno g. sankryža galėtų dažniau policijos pareigūnai pastebėti,jei per raudoną pravažiuoja 3-4 mašinos tai koks čia manevro užbaigimas??? aplanko tik įvykus avarijai

Ramass

Ramass portretas
Vėl fura įkėlė į žalią veją . Lekia Šilutės pl tokiais greičiais , kad sustoti nespėja užsidegus raudonai šviesai. Praeitą savaitę vienas toks debilas vos mašinos priekio nenunešė. Ten verkiant reikia trikojų.

Kęstutis

Kęstutis portretas
Vieną kartą sutvarkykite tuo "fūrų" vairuotojus kokias greičiais jie laksto Šilutės plentu. Baisu.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių