SEL koncerte liejosi kraujas: kilo muštynės, peiliu sužalotas žmogus

Gausiai reklamuotas ir gerbėjų ilgai lauktas grupės SEL koncertas Klaipėdoje šeštadienį neapsiėjo be incidentų – per renginį peiliu buvo sužalotas tvarką jame prižiūrėjęs darbuotojas.

Nepasibaigus koncertui, kilo masinės muštynės, po kurių keturi jauni vyrai atsidūrė areštinėje.

Šeštadienį Klaipėdos Vasaros estradoje vyko didžiausias SEL vasaros koncertas po atviru dangumi.

Vien koncerto scena iki renginio buvo montuojama visą savaitę. Tokio dydžio konstrukcijas pasirodymams sau gali leisti tik grupė SEL.

Grupės lyderis Egidijus Dragūnas prieš renginį tikino, jog visada stengiasi nustebinti gerbėjus ir teigė, jog šias metais padarys taip, kad neliktų nė vieno abejingo šiam reginiui.

E. Dragūnas skaičiavo, kad koncerte turėtų dalyvauti daugiau nei 15 tūkst. žiūrovų, tačiau, kiek jų buvo, sunku pasakyti.

Norėdami sudaryti didesnį įspūdį, pasirodymą SEL pradėjo temstant – į sceną lipo apie 22 valandą.

Dar prieš koncertą E. Dragūnas iš anksto atsiprašė aplinkinių gyventojų dėl garsios muzikos. Vis dėlto atlikėjas negalėjo prognozuoti, kad šį kartą bus žymiai rimtesnių reikalų. Maždaug po pusantros valandos, apie 23.30 val., koncerte, jam dar nepasibaigus, kilo muštynės. Policijos duomenimis, vienas iš konfliktuojančių asmenų aplinkiniams grasino atlenkiamu peiliu.

Sulaikant muštynėse dalyvavusius asmenis, peiliu buvo sužalotas tvarką renginyje prižiūrėjęs asmuo.

Dėl įvykio sulaikyti ir į areštinę uždaryti 23, 27, 32 ir 33 metų vyrai. Pradėtas tyrimas dėl viešosios tvarkos pažeidimo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Sveiki

Sveiki  portretas
Žmonės yra isproteje, narkatos mažiau uostiti, ir nebus tokiu nesąmonių.

ANTANAS

    ANTANAS portretas
ČIA RAŠYNĖJA BJAURIUS KOMENTARUS : TOKIE KAIP TARASOVAI, PREITAIS METAIS IŠ PAVYDO RAŠYNĖJO, O KAS JIEMS TRUGDO DAINUOTI ? AR TIK " RAMŪNĘ BALTAJĄ " TEMOKA VIOLETA. KAME REIKALAS ? KO PAVYDIT ? KEPKIT TUOS SAVO ŠAŠLYKUS IR REKLAMUOKITĖS PER TV. DAR RAŠO VARGŠAI, KURIEMS PER BRANGŪS BILIETAI... O KAS LIEČIA MUŠTYNIŲ, VISUR TŲ DEBILŲ YRA. IR BUS. SELAS DIDELIUS PINIGUS MOKA UŽ NUOMĄ ESTRADOS, O KLAIPĖDOS MERAS TURI SUSTIPRINTI APSAUGĄ. KAS DAR NEAIŠKU?... ŠAUNUOLIS SELAS , SEKMĖS JAM !

Koks koncertas?

Koks koncertas? portretas
Pirma karta negirdejau konerto..
VISI KOMENTARAI 44

Galerijos

Daugiau straipsnių