Policija aiškinasi aplinkybes: prieš keturis metus dingusi moteris rasta negyva

  • Teksto dydis:

Klaipėdos apskrities vyriausiasis policijos komisariatas pasidalijo viešu prašymu.

Vasario 9 d. Klaipėdos rajone, Šaipių k., miške, rasti, kaip nustatyta, 1987 m. gimusios Latvijos pilietės J. Rukmanes palaikai. 2016-02-28 moteris išėjo iš namų ir dingo. Tyrimo metu nustatyta, jog J. Rukmane iš Daugpilio (Latvijos Respublika) atvyko į Kauną ir autobusų stotyje dingo. Neatmetama galimybė, jog moteris galėjo keliauti per Lietuvos Respubliką pakeleivingomis mašinomis. Moteris buvo 166 cm ūgio, vidutinio kūno sudėjimo, šviesių plaukų, dėvėjo tamsiai mėlyną striukę, mėlynus džinsus, avėjo tamsius batus.

Turinčius kokios nors informacijos galinčios padėti tyrimui, policija prašo susisiekti su Klaipėdos apskr. VPK pareigūnais tel. 112, 870060714, arba 869826710.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Aš portretas
Skaityk dar kartą nesiputojant,kad 2016-02-28 d tai vyko.

Sena info

Sena info portretas
Prieš metus, o gal ir dvejus jau rašėte apie šį nusikaltimą. Dabar ištraukėte iš stalčiaus ir vėl pateikiate kaip naują informaciją. Galėjote bent parašyti kas naujo šiame tyrime, jei jau vėl rašote. Nekvailinkit skaitytojų ir negasdinkit žmonių, nes gali atrodyti kad jau antra Latvijos pilietė buvo uostamiestyje nužudyta ar mirė neaiškiomis aplinkybėmis.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių