Plungės miesto užrašas nudažytas Rusijos vėliavos spalvomis

Policija pradėjo tyrimą dėl Rusijos vėliavos spalvomis nudažyto Plungės miesto užrašo.

„Pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą ir aiškinasi dabar aplinkybes“, – antradienį sakė Klaipėdos apskrities policijos atstovė Andromeda Grauslienė.

Pasak jos, tyrimas pradėtas pagal Baudžiamojo kodekso straipsnį, numatantį atsakomybę už viešosios tvarkos pažeidimą.

Plungės miesto užrašas, esantis centrinėje miesto dalyje, šalia parko, antradienio rytą rastas nudažytas Rusijos vėliavos spalvomis.

„Ryte buvo policijos ekspertai įvertino, laukėm jų leidimo, šiandien turėtų būti viskas sutvarkyta“, – BNS sakė Plungės vicemeras Žydrūnas Purauskis.

„Labai nemaloniai nustebino šis įvykis, atsiprašėm žmonių, kuriems tai galėjo sukelti neigiamus padarinius“, – BNS sakė vicemeras.

Tuo metu Vilniuje antradienio rytą policija nuo tilto nukabino raudoną vėliavą su Rusiją šlovinančiu užrašu.

Du vandalizmo atvejai fiksuoti ir pirmadienį – Varėnos rajone, Merkinės centre, ir Lazdijų rajone, Bielėnų kaime, dažais aplieti paminklai partizanų vadui Adolfui Ramanauskui-Vanagui. Teisėsauga dėl šių įvykių atlieka ikiteisminį tyrimą dėl viešosios tvarkos pažeidimo.

Krašto apsaugos ministras Arvydas Anušauskas tai siejo su antradienį, gegužės 9-ąją, Rusijos švenčiama vadinamąja Sovietų Sąjungos pergale prieš Vokietiją Antrajame pasauliniame kare, sakydamas, kad Lietuva susiduria su „akivaizdžiai reiškiamu priešiškumu mūsų istoriniams simboliams“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

baba

baba portretas
kur babos komentaras kodėl trinate

Čia

Čia  portretas
faktas kad dar ne visiems Lietuvos gyventojams negryžtamai į smegenus įmušė apsoliutų vergo nuolankumą ir privertė apsimetinėt kad pritaria dabartinio režimo savivekliniam ir dažnai kvailam, diktatui Ne be reikalo valdžiagyviai net negalvoja nuimt nepaprastosios padėties - nori nuolat kontroliuot mūsų šalies piliečius. Kaip gete. Ir nevaržomai, neatsiklausus Tautos taškyt, vogt kur nori ir kaip nori biudžeto pinigus ar be saiko nuolat skolintis Valstybės vardu. Galutinai perimti sau pelną nešančias dar likusias Valstybines įmones..O tai reiškia kad kuo toliau, tuo gyvensim sunkiau, blogiau. Daugiau kils mokesčiai ir tokia blogėjanti padėtis bus visada, kol atims paskutinį o namus atiduos svetimšaliui.. O pasakyt ar protestuot negalima nes tikrai skaudžiai būsi sudorotas..Kaip dabar kad dorojami 80 žmonių dėl kažkokių galimai pačios Debilotaitės suorganizuotų neramumų skambiai pavadintų ,,riaušėmis prie seimo" įvykusiomis kažkurį rugsėjį-iš to matom kokia dabar Lietuva

>bet

>bet portretas
eik peimenį pamokas ruošt čia į suaugusių kalbas nesikišes Mamai paskambinsiu tai tau subine nutarkuos
VISI KOMENTARAI 29

Galerijos

Daugiau straipsnių