Pajūryje įsisiautėjo paspirtukų vagis?

Per savaitę, nuo balandžio 28 d. iki gegužės 5-osios, nuomotojams Klaipėdoje ir Palangoje negrąžinti aštuoni paspirtukai. Neatmetama, kad visais atvejais juos nuomojęs ir negrąžinęs jaunas vyras, gali būti tas pats asmuo. Policija pradėjo tyrimą ir dėl sukčiavimo, ir dėl vagystės.

Penktadienį į Klaipėdos policiją kreipėsi 31-erių moteris, kuri pranešė, kad balandžio 28 d. apie 12 val. uostamiesčio Laukininkų gatvėje nepažįstamajam išnuomojo du paspirtukus, tačiau sutartu laiku paspirtukai nebuvo grąžinti, o su juos išsinuomojusiu asmeniu susisiekti nepavyksta. Žala – 600 eurų. Pradėtas tyrimas dėl vagystės.

Dieną prieš, ketvirtadienį, pareigūnai buvo gavę pranešimą, kad taip pat Klaipėdoje apie 13.30 val. 28-erių vyrui, susitarus žodžiu, parai buvo išnuomoti trys elektriniai paspirtukai „XIAOMI M365“, tačiau asmuo paspirtukų negrąžino. Žala – 1200 eurų. Pradėtas vagystės tyrimas.

O praeitą trečiadienį, gegužės 4 d., Palangos pareigūnams pranešta, kad gegužės 2 d. apie 16 val. Palangoje esančioje Kopų g. taip pat 28-erių vyras išsinuomojo tris elektrinius paspirtukus „XIAOMI MI“ ir nustatytu laiku jų negrąžino. Žala – 927 eurų. Pradėtas tyrimas dėl sukčiavimo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tvarka turi būti

Tvarka turi būti portretas
Tai, kad jie tiesiog mėtosi gatvėse, kad juos kažkas surenka, tai reikia dar pagirti.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių