Nuo paspirtuko nukrito vaiką vežusi moteris: jos rankinėje rasta narkotikų

Uostamiesčio pareigūnai tapo, atrodytų, nereikšmingo įvykio liudininkais. Stabtelėję prie nuo paspirtuko nugriuvusios moters ir jos vaiko jie netrukus ėmėsi ikiteisminio tyrimo.

Įvykiai Kauno gatvėje vystėsi pirmadienį, 21.10 valandą. Šia gatve tarnybiniu automobili važiavę policininkai pamatė paspirtuku važiuojančią moterį. Ji neleistinai vežėsi ir vaiką.

Moteris nesuvaldė elektrinio paspirtuko ir nugriuvo. Policininkai sustojo prie jos.

Kaip teigia Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovė spaudai Andromeda Grauslienė, pareigūnams moters elgesys sukėlė abejonių, kilo įtarimas, kad ji gali būti apsvaigusi.

Pasirodo, tai tapo pagrindu apžiūrėti moters daiktus.

Kriminalinių įvykių suvestinėje rašoma, kad rankinės dugne policininkai aptiko rusvų rutuliukų, kurie gali būti narkotikai. Paaiškėjo, kad tokių rutuliukų buvo du.

Be to, moters telefono dėkle buvo servetėlė, o joje – baltų miltelių žiupsnelis.

Alkotesteris parodė, kad moteris alkoholio nebuvo vartojusi, bet pareigūnams ji atrodė apsvaigusi. Todėl 34-erių moterį jie nuvežė į ligoninę tyrimams atlikti. Pradinukas jos vaikas tuo metu buvo perduotas vaikų teisių saugotojams. Jie pasirūpino, kad vaikas būtų perduotas į saugią aplinką, atrodo, kad jis naktį leido pas artimuosius.

Po patikros policininkai įteikė įtariamajai šaukimą į apklausą. Jai gresia atsakomybė dėl narkotinių medžiagų laikymo nesiekiant jų parduoti. Be to, renkama medžiaga administracinei teisenai pradėti už vairavimą apsvaigus ir vaiko vežimą paspirtuku.

Moteriai tuo nemalonumai nesibaigs, jos elgesiu susidomėjo ir vaikų teisių gynėjai, kurie atlieka vaiko situacijos vertinimą, bendrauja su mažamečiu, jo tėvais, ir sprendžia klausimą dėl tolimesnės pagalbos šeimai teikimo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tanto

Tanto  portretas
>S.S.S. ,UZDRAUST REIKIA ELEKTRINIUS ,tegul su koja pasispiria ir vaziuoja ,tada ir melakstys kaip nuo chalos nutruke

Senis

Senis portretas
Patys ir išsirinkot Šimonytes, Čmilytes, Armonaites. Ko verkiat dabar?

Bobutė

Bobutė portretas
O ka as sakiau!? Seimūnai suklaidino jaunima savo sapalionem apie narkotikų legalizavimą, o dabar policijai užvertė tą rupesti! Ar čia protingas elgesys?! Čia seimas del to kaltas ir juos reiketu papurtyti! Tegul patys ryja ta brudą ir nežudo mūsų jaunimo!
VISI KOMENTARAI 33

Galerijos

Daugiau straipsnių