Neringa gyvena laukimu: didžiausias įvykis – gatvę valančio traktoriuko avarija

  • Teksto dydis:

Trečiadienį po pietų Nidoje, Taikos gatvėje, saulė apakino traktoriuko vairuotoją ir jis nepastebėjo, kad važiuoja į šalikelę. Traktorius nugriuvo ant šono.

Policininkai ir vietos ugniagesiai gavo pranešimą, kad viduje gali būti sužeistas ir prispaustas žmogus.

Kai atskubėjo gelbėtojai, vairuotojas jau buvo išsiropštęs iš kabinos, jis beveik nenukentėjo.

Į pagalbą atvažiavo kitas traktorius, jo vairuotojas padėjo atversti bendradarbio darbo priemonę ant ratų ir nutempė ją į aikštelę.

Ant kelio buvo išsiliejusi poros metrų ploto hidraulinio skysčio bala, ugniagesiai pabėrė ant jos pjuvenų, o kai medžio drožlės skystį sugėrė, visa tai sušlavė ir išgabeno. Aukšto slėgio švirkštu gelbėtojai nuplovė kurorto gatvę.

Tepalai, kurių ant gatvės taip pat buvo, neutralizuoti specialia medžiaga.

Aplinkiniams gyventojams ugniagesių darbas tapo vienintele gyva pramoga.

Neringoje dirbantiems policininkams vadovaujantis Viktoras Freigofas patikino, kad kurorte kol kas ramu.

Tiesa, kai kur remontuojamuose namuose girdėti plaktukų kaukšėjimas. Patalpų poilsiautojams nuomotojai viliasi, kad iki vasaros viruso sukelta sumaištis baigsis, ir gamtos išsiilgę žmonės plūstelės į Neringą. Todėl dabar pats laikas remontuoti būstus.

Vos paskelbus karantiną iš Nidos ir kitų gyvenviečių dingo čia plušėję statybininkai ukrainiečiai ir baltarusiai. Ko gero, tuo pasirūpino jų darbdaviai. Dabar remonto darbus atlieka iš įvairių Lietuvos vietų atvežti darbininkai.

Pastebėta, kad į Neringą atvyko saviizoliuotis būstus čia įsigiję kitų Lietuvos vietovių gyventojai.

Vienam prekybos tinklui priklausanti parduotuvė dar iki paskelbiant karantiną uždaryta remontui, todėl žmonės maistą perka kioske.

Pasak V.Freigofo, maisto produktų trūkumo gyventojai kol kas nejaučia.

Netrukus pareigūnams teks imtis tikrinti, ar būstų nuomotojai laikosi draudimo vykdyti apgyvendinimo paslaugas.

Nepaklusimas šiam draudimui bus traktuojamas kaip pažeidimas, už kurį gali būti taikomos baudos. Patikrinti, kurie neringiškiai apgyvendina svečius, o kurie ne, bus nelengva.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Gerai

Gerai portretas
Kadangi butu nuoma neringos gyventojams nera pagrindinis ju pragyvenimo saltinis,nes visi jie dirba valdiskus darbus,tai nemanau,kad kazkas mirs is bado:) dabar visu musu tikslas iveikti korona,o tai galime padaryti vieninteliu budu,naudodami apsaugos priemones,laikydamiesi saviizoliacijos,likdami namie. Nes kitu atveju visa vasara bus be pelno. Patys galvokit ko norit.

Anonimas II

Anonimas II portretas
Pastebėta, kad į Neringą atvyko saviizoliuotis būstus čia įsigiję kitų Lietuvos vietovių gyventojai. A tai čia tie pseudo Neringiškiai kurie nachaliavu keltais keliasi?

Anonimas

Anonimas portretas
Pastebėta, kad į Neringą atvyko saviizoliuotis būstus čia įsigiję kitų Lietuvos vietovių gyventojai. O tie SAVIIZOLIOTOJAI SUPRANTA KAD JAI BUS PROTRUKIS JU TEN NIEKAS NEGYDYS ir jie visi ATSIDURS KLAIPEDOS LYGONINEJE. Klaipediečiams tai turbut laaabai patiks.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių