Neramus šventinis savaitgalis uostamiestyje: laidė ne tik žodžius, bet ir smūgius

Šventinis šeštadienis uostamiestyje nebuvo ramus – neapsieita ne tik be žodinių konfliktų, bet ir smūgių. Kai kurie rankų nevaldė jau nuo ankstyvo ryto.

Paryčiais, apie 04.15 val., Tiltų g., ant Biržos tilto, nepažįstamas vyras, konflikto metu spyrė į galvos sritį 25 m. vyrui, kuris dėl sužalojimų buvo perduotas medikams. Pradėtas nesunkaus sveikatos sutrikdymo tyrimas.

Apie 6 val. Žvejų g., bare, žodinio konflikto metu, nepažįstama mergina vieną kartą delnu sudavė per veidą 40 m. pareiškėjai. Pradėtas fizinio skausmo sukėlimo ar nežymaus sveikatos sutrikdymo tyrimas.

Apie 9 val. pareigūnai gavo pranešimą dėl konflikto Varpų g. 35 m. vyras smogė į pilvą 36 m. moteriai. Smurtautojas sulaikytas ir uždarytas į areštinę. Pradėtas tyrimas dėl fizinio skausmo sukėlimo ar nežymus sveikatos sutrikdymo.

Vakare, apie 21 val., Kretingos g., žodinio konflikto metu, nepažįstamas vyras necenzūriniais žodžiais įžeidinėjo, grasino bei papurškė dujų į veidą 31 m. pranešėjui, kuris dėl to kreipėsi į medikus. Pradėtas tyrimas dėl fizinio skausmo sukėlimo ar nežymus sveikatos sutrikdymo.

Apie 22.15 val., Šilutės pl. esančiame bare, 45 m. vyras konfliktavo su kitais baro lankytojais, paėmęs nuo baro meniu stovą, metė jį į personalo darbuotoją. Vyras sulaikytas. Pradėtas viešosios tvarkos pažeidimo tyrimas.

Šeštadienio vakarą padauginęs alkoholio nukentėjo autobusiuko „Mersedes Benz“ vairuotojas. 54 m,. vyras apie 22.53 val. Reikjaviko g., kieme, atsitrenkė į stulpą. Pareigūnai jam nustatė 2,42 prom. neblaivumą. Vairuotojas sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

Kiek anksčiau, 17. 28 val., Taikos pr. ir Sausio 15-osios sankryžoje, patikrinus automobilio „Citroen C5“ vairuotojo blaivumą, 24 m. vyrui nustatytas 2,07 prom. neblaivumas. Vairuotojas taip pat sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

Saugumui ir viešosios tvarkos užtikrinimui per Jūros šventę renginių teritorijose patruliuoja sustiprintos pareigūnų pajėgos, pasitelkiama ir policijos rėmėjų, Karo policijos bei Lietuvos šaulių sąjungos narių.

Suabejojusius savo galybėmis vairuoti, pareigūnai ragina pasitikrinti blaivumą alkoholio matuokliu – tai padaryti galima prie Atgimimo aikštėje stovinčio policijos autobusiuko, o Kruizinių laivų terminale stovėsiančiame komisariate ant ratų galima pranešti apie pažeidimus, parašyti pareiškimus, atnešti rastus daiktus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Graži Lietuva.

Graži Lietuva.  portretas
" Užmesk " į pilvą- nežymus sveikatos sutrikdymas. Išmušk dantis, sulaužyk žandikaulį- nežymus sveikatos sutrikdymas. Tai koks tada "žymus " sveikatos sutrikdymas ??
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių