Nepilnamečio namuose rasta skysčių elektroninėms cigaretėms, narkotinės medžiagos

  • Teksto dydis:

Plungės rajone praėjusią savaitę nepilnamečio namuose rastas nedidelis kiekis, kaip įtariama, narkotinės medžiagos ir skysčių, skirtų elektroninėms cigaretėms.

Kaip antradienį pranešė Klaipėdos apskrities policija, nepilnamečio namuose rasta ir paimta įvairaus dydžio talpų su skysčiais, kaip įtariama, skirtais elektroninėms cigaretėms pildyti, du dozatoriai su galimai tokiu skysčiu, taip pat rasta elektroninių ir paprastų cigarečių. 

Anot policijos, nepilnamečiui pakartotinai surašytas administracinio nusižengimo protokolas. Administracinė atsakomybė taikyta ir už neteisėtą vertimasis komercine, ūkine, finansine ar profesine veikla.

Nepilnamečio namuose pareigūnai taip pat rado nedidelį kiekį augalinės kilmės, galimai narkotinės, medžiagos, todėl buvo pradėtas ir ikiteisminis tyrimas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kokie patys tevai,tokie ir jaunimas,

kokie patys tevai,tokie ir jaunimas, portretas
Vaikai nuo mazens yra mokomi atsakomybes,o ne leisti daryti ka sugalvoje ir jokios atsakomybes,o paskui stebis kokie jie ziaurus,jug patys tokius auginat,be atsakomybes,supratingumo,zmogiskumo,nera ko stebetis,patys auginat naglus,ciniski,be mastymo,

S.S.S.

S.S.S. portretas
tai jeigu nepilnametis, tai kur vaikų teisės??? ai tiksliai jiems tik mažiukai reikalingi, kur dar patys nieko nesupranta ir negali pasipriešinti. O tokių jie bijo gi...

Anonimas

Anonimas portretas
Vaikuciu aukleti negalima,taip auginam zudyku karta,
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių