Neįtikėtina: sausio 1-osios rytas – be girtų vairuotojų

Pirmąją metų dieną Klaipėdos kelių policijos tarnybos ekipažai pagrindinėse uostamiesčio gatvėse tikrina vairuotojus. Bent jau pirmoji dienos pusė pareigūnams buvo itin rami, iki vidurdienio neįkliuvo nė vienas neblaivus vairuotojas.

Siekdami sumažinti avaringumą bei nustatyti vairavimo apsvaigus bei greičio viršijimo atvejus, Klaipėdos apskrities VPK Kelių policijos tarnybos pareigūnai sausio 1-ąją surengė reidą.

Nuo ankstaus ryto darbuotis pradėję pareigūnai stebėjosi – iki 13 val. Klaipėdos mieste užfiksuotas vos vienas pažeidimas dėl techniškai netvarkingų-nusidėvėjusių automobilio padangų.

Prie vairo nepagautas nė vienas neblaivus vairuotojas.

Už reidą atsakingas pareigūnas dienraščiui teigė, kad pirmąją metų dieną eismas mieste – labai ramus. Tačiau patikrinimai vyks iki pat vėlyvo vakaro. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Remis

Remis portretas
Sustoti ir stovėti draudžiama: 150.3. ant tiltų, viadukų, estakadų ir po jais, išskyrus tuos atvejus, kai ten stovėti leidžia stovėjimo vietą nurodantys -ženklai..

Ievai pievai

Ievai  pievai portretas
Neįtikėtina - kai pas tavęs iš šiknos agurkai iškristų į sloviką ir atgal užsimarinuotų - čia būtų neįtikėtina, kaip ir tas, kad kada nors pradėsi normalius straipsnius rašyti, o ne žodžius vartyt kaip panorėjus.

Heras

Heras portretas
Kodėl policija pažeidinėja taisyklės,kodėl mašinos stabdomos po tiltu ,tai griežtai draudžiama,
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių