Nutraukta į vandenį Klaipėdos uoste įkritusio įgulos nario iš Filipinų paieška

Klaipėdos uoste penktadienį po pietų nutraukta į vandenį įkritusio ir dingusio Filipinų piliečio paieška.

„Pirminiais duomenimis, Filipinų pilietis, laivas plaukiojo su Panamos vėliava. Laivas ryte atplaukė į paėmimo vietą ir mūsų locmaninis kateris išplaukė į jūrą, yra nustatyta vieta, kur locmanas įlipa į laivą. Locmanas mūsų įlipo į laivą, surinkinėjo trapą ir įkrito įgulos narys. Be abejonės, bus atliekamas tyrimas“, – BNS sakė uosto atstovė Ignė Rotautaitė-Pukenė.

Nelaimė įvyko atliekant laivo „Bulk Guatemala“ įvedimo į uostą operaciją, pranešė Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcija.

Klaipėdos uosto locmanui įlipus į laivą, o įgulai nuimant įlipimo įrangą, pro bortą į vandenį įkrito vienas laivo įgulos narys.

Žmogaus ieškota ne vienu direkcijai priklausančiu kateriu ir laivu, pakeltas sraigtasparnis, tačiau paieškos buvo nesėkmingos, 12.45 val. jos nutrauktos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

4

4 portretas
Dėl gramatikos klaidų rašant kompais ir telefonais kreipkitės į Google, retkarčiais jie taip keičia parašytus žodžius, kad pats nesupranti kas parašyta, nėra laiko tikrinti ir taisyti klaidas

Svečias

Svečias portretas
Viešiems kalbėtojas ir "rašytojams" linkiu daugiau skaityti lietuvių klasikų knygų (girdėjau, šiomis dienomis bibliotekos bandys "atsikratyti" kai kuriomis, atseit nusidėvėjusiomis). Skubėkite pirkt, net jei spausdintos sovietiniais laikais. Puiki mokomoji medžiaga.

Ramus

Ramus portretas
Siaip atstove spaudai turetu dirbti asmuo susipazines su valstybines kalbos gramatika.
VISI KOMENTARAI 17

Galerijos

Daugiau straipsnių