Klaipėdos rajone vyras vežė naminę degtinę: bagažinėje – 30 litrų skysčio

Klaipėdos rajono policininkai gavo informaciją apie namines degtine besiverčiantį asmenį ir, pasekę jį, sulaikė vežantį gatavą produkciją.

Antradienį pareigūnai Kalniškės kaime sustabdė automobilį „Volkswagen Touran“. Tai nebuvo atsitiktinumas, policininkai jau žinojo, kad 56 metų vyras gali gabenti naminę degtinę.

Įtarimai pasitvirtino – automobilio bagažinėje penkių litrų talpos plastikiniuose buteliuose vyras vežė 30 litrų namine degtine atsiduodančio skysčio.

Klaipėdos rajone gyvenantis vyras neneigė kaltės.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas, ekspertai dar turės pasisakyti, kokio stiprumo yra paimtasis gėralas.

Jeigu paaiškės, kad skystį galima vadinti namines degtine, jo savininkas sulauks nemenkų nemalonumų.

Policininkai atvirauja, kad panašiose bylose dažniausiai žinia apie degtindarius arba naminės pardavėjus gaunama iš informatorių, neslepiama, kad neretai tai yra įskųstų asmenų konkurentai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

>

> portretas
"Antraste",-"vyras veze namine degtine,o bagazineje -30 litru skyscio"?

vytautas777

vytautas777 portretas
zmonės yra gerai durninami, iš parduotuvės turi pirkti nuodų butelį padarytą ten iš kokios naftos atliekų ( taip dabar gaminamas spiritas). Spirito gamyklų sumažėję yra 10 kartų ir daugiau, visą brudą sintetinį spiritą dabar atsiveža iš KINIJOS, kitų šalių kur pigi darbo jėga. Kodėl žmogus gerdamas nuodus, dar turi pats susimokėti ? Čia yra absurdai, savo pasidaręs produkciją kokybišką tai suprantu, kad ir mokėti niekam neturi, ir už tai pats esi atsakingas ką išsivirei. O kokybės atžvilgių kokį produktą galima pačiam pasidaryti, tai tokios degtinės kaina namų salygomis daryta, jei tai stovėtų parduotuvės lentynoje, kaina būtų butelio pvz. 0.7 talpos kokia 30 eurų minimum

vytautas777 to vytautas

vytautas777   to vytautas portretas
70 laipsnių daug neišbėga, 20 gal procentų, žiūrint dar kaip aparatas koks, po to silpnėja, 60. 50 laipsnių ir t.t. Sveikatos pagrindais, kas mažėja po 50 laipsnių, nebetinkama vartoti, nebent supilama yra į sekantį varymą
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių