Klaipėdos policija atskleidė, kas laiptinėje užpuolė ir sužalojo vyrą

  • Teksto dydis:

Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos organizuoto nusikalstamumo tyrimo valdybos pareigūnai nustatė asmenis, kurie Gargžduose užpuolė ir sužalojo 27 metų vyrą.

Uostamiesčio teisėsaugininkai nustatė, kad brutaliais būdais buvo aiškinamasi tarpusavio santykius.

Pernai rugpjūčio pabaigoje Gargžduose, vienoje iš daugiabučių namų laiptinių, buvo užpultas vyriškis, prieš jį buvo panaudotos ašarinės dujos bei metaliniu strypu suduoti smūgiai į galvos sritį.

Medicinos ekspertai 27 metų nukentėjusiajam nustatė sužalojimus, atitinkančius nežymų sveikatos sutrikdymą.

Kaip ketvirtadienį pranešė Klaipėdos apskrities policija, šiuo metu turimi duomenys leidžia įtarti, jog asmuo buvo užpultas 22-ejų ir 37 metų vyrų. Pastarasis teisėsaugos pareigūnams jau žinomas – 2022 metais jis buvo atleistas nuo baudžiamosios atsakomybės pagal laidavimą dėl neteisėto disponavimo šaunamaisiais ginklais ir šaudmenimis.

Manoma, kad šios nusikalstamos veikos bendrininkai užpuolimui kruopščiai rengėsi iš anksto, pasirūpino kaukėmis, ašarinėmis dujomis, radijo stotelėmis bei metaliniais strypais, kuriuos, kaip įtariama, panaudojo nusikaltimo vykdymo metu. Pas įtariamuosius atliktų kratų metu rasta medžiaginė kaukė, trys dujų balionėliai, vienuolika radijo stotelių, keturi šaunamieji ginklai.

Šiuo metu įtarimai dėl pasikėsinimo sunkiai sutrikdyti žmogaus sveikatą yra pareikšti dviem asmenims. Abiem įtariamiesiems paskirta kardomoji priemonė – rašytinis pasižadėjimas neišvykti.

Ikiteisminį tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Klaipėdos apygardos prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo skyrius.

Už sunkų sveikatos sutrikdymą numatytas laisvės atėmimas iki 10 metų.


Šiame straipsnyje: undefined

NAUJAUSI KOMENTARAI

Kas

Kas  portretas
per nesąmonė ta- pagal laidavimą. Nusikaltėliai maži vaikai??? Tai dabar ABUDU tegul sėdasi į kalėjimą- ir nusikaltėlis ir laiduojantis už jį. TIK TAIP ir NE KITAIP.

Tiomkinas

Tiomkinas portretas
Policija maladec bent dirba,po 5m zonon grust

tonfa

tonfa portretas
iki 10 metų, utilizuoti piderus
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių