Klaipėdos miškelyje – užpuolimas: jaunuolio tykojo šeši vyrai?

Uostamiesčio policijos pareigūnai pradėjo tirti pranešimą apie apiplėšimą. Nukentėjusiojo pareiškime nurodytos aplinkybės atitinka klasikinio plėšimo požymius.

Pirmadienį į policiją kreipėsi 21 metų vaikinas ir nurodė, kad miškelyje prie Liubeko gatvės jį užpuolė šeši nepažįstami vyrai.

Jaunuolis tikino, kad buvo sumuštas ir apiplėštas. Skriaudikai atėmė jo išmanųjį telefoną „Poco PO3“ ir elektroninės cigaretės detalę.

Nukentėjusysis teigė, kad jis patyrė 305 eurų nuostolį.

Išskirtina tai, kad vaikino minimas nusikaltimas, pasak jo, įvykdytas dar rugpjūčio 12 d. apie 16.30 val.

Kodėl į policiją jis kreipėsi po tokio ilgo laiko, nežinia. Įstatymas to nedraudžia.

Ar nusikaltimo auka nurodė įtariamųjų požymius, taip pat nepranešama.

Vieta, kurią jaunuolis įvardijo kaip miškelį, yra krūmynais apaugęs plotas už prekybos centro BIG. Šiame plote yra keli vandens telkiniai, išminti takai, kuriais dažnai vaikštinėja aplinkinių namų gyventojai su šunimis.

Prieš kelerius metus šis plotas buvo išvalytas, krūmynai iškirsti, atrodė, kad netrukus šioje vietoje bus tvarka, bet netrukus krūmai vėl suvešėjo ir pavertė jį nemalonia, net baimę keliančia vieta.

Policijos pareigūnai ne kartą yra susidūrę su atvejais, kai pranešę apie nusikaltimą asmenys buvo priversti prisipažinti apsimelavę, nes negalėjo artimiesiems atvirai pasakyti, kaip prarado savo telefoną, piniginę ar dokumentus.

Ne kartą policininkai išsiaiškino, kad telefoną pametę asmenys taip meluodami norėjo gauti draudimo išmoką už nusikaltimo metu prarastą daiktą. Kiti patys buvo užstatę lombarde ar pardavę savo daiktus, bet nenorėjo apie tai atvirai prisipažinti šeimos nariams.

Pareigūnai prisiminė atvejų, kai atidžiai apžiūrėję menamo nusikaltimo vietą rado pamestą telefoną, tada paaiškėjo, kad pareiškimo autorius pametė telefoną būdamas labai girtas ir nebeprisiminė įvykio aplinkybių.

Kol kas nėra jokio pagrindo teigti, kad 21 metų vaikinas policijai melavo. Visos jo nurodytos aplinkybės bus tiriamos, aiškinamasi, kur dabar yra jo telefonas ir kas jaunuolį nuskriaudė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

DIDŽIULIUI

DIDŽIULIUI portretas
Bardakas yra apleisti niekieno plotai ir užžėlusios vietos. Bomžai gyvena brūzgynuose, narkomanai ir alkašai tvarko ten savo reikalus.

DIDZIULIS

DIDZIULIS  portretas
bardakas musu salyje prasidejo atvykus svetimu saliu pilieciams ir kasdien vis dideja.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių