Klaipėdoje baigta kokainą, metamfetaminą ir kanapes platinusio vyro byla

  • Teksto dydis:

Klaipėdos pareigūnai baigė tirti kokaino, kanapių, metamfetamino didelius kiekius platinusio vyro bylą.

Jo bute ir automobilyje teisėsaugininkai aptiko daugiau nei pusę kilogramų įvairių kvaišalų – kokaino, metamfetamino, kanapių, 1 390 tablečių su psichotropine medžiaga – MDMA bei psichoaktyvią medžiagą – 4-fluorometamfetaminą.

Kaltinamasis suimtas, prokuroro sprendimu apribotos jo nuosavybės teisės į galimai nusikalstamu būdu gautas lėšas ir 5 000 eurų vertės automobilį, pranešė Klaipėdos apskrities policija.

Ikiteisminis tyrimas buvo pradėtas pernai liepą, užkardant, atskleidžiant bei tiriant neteisėtą narkotinių ir psichotropinių medžiagų apyvartą kurortinėse apskrities vietovėse.

Baudžiamojon atsakomybėn už narkotikų platinimą ir neteisėtą disponavimą kvaišalais labai dideliais kiekiais patrauktas 1982 metais gimęs, 6 kartus teistas kaltinamasis.

Be to, įtarimai dėl neteisėto narkotinių medžiagų įgijimo ir laikymo pareikšti dviem narkotikus įsigijusiems asmenims. Už kvaišalų vartojimą jiems ir dar vienam kretingiškiui taip pat paskirtos administracinės baudos.

Už neteisėtą disponavimą narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis labai dideliais kiekiais baudžiama laisvės atėmimu nuo 10 iki 15 metų.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Santa

Santa portretas
6 kartus teistas. Matot, kaip jusu kalejimai peraukleja... :) Kodel snukiu nerodot?

Liuks

Liuks portretas
Kaigaus sroka butinai paskelbkit :)
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių