Klaipėdoje autobuso vairuotojas iš keleivio sulaukė smūgių

  • Teksto dydis:

Klaipėdos policijai tenka narplioti išpuolį miesto maršrutiniame autobuse. Per jį nukentėjo autobuso vairuotojas, praneša LNK žinių tarnyba.

Autobuso vairuotojas iš keleivio sulaukė smūgių, spyrių ir ašarinių dujų už tai, kad paprašė pasižymėti bilietus, o kai keleiviai to nedarė – pareikalavo lipti lauk.

Nuo ašarinių dujų atakos vieno keleivio nesulaikė net tai, kad autobusu tuomet važiavo maži vaikai ir net naujagimiai.

Tuo pačiu maršrutu važiuojantys vairuotojo kolegos mano, kad surasti užpuoliką nebus sunku.

„Autobuse yra gal dešimt vaizdo kamerų. Kiekvienos durys stebimos. Geriau šypsotis nei pykti“, – sakė vairuotojo kolega.

Autobuse užfiksuotame vaizde matosi, kaip į autobusą įlipa du vyrai. Vairuotojas jiems primena, kad jie privalo pasižymėti bilietus. Bet vyrai nereaguoja.

Tada vairuotojas pareikalauja, kad vyrai liptų lauk. Vietoje to, vienas iš jų du kartus trenkia vairuotojui, o kai vairuotojas išbėga iš kabinos, keleivis įšoka vidun, dukart papurškia ašarinių dujų ir dar spiria vairuotojui.

Vairuotojui prireikė medikų pagalbos, teko plauti akis.

Autobusų parko darbuotojus nustebino keleivių reakcija.

„Kas keisčiausia, keleiviai, tarp kurių buvo ir vyrų, nepriėjo prie vairuotojo. Priėjo maži vaikai ir paklausė, ar vairuotojui viskas gerai. O suaugusieji nepriėjo padėti“, – pasakojo Klaipėdos autobusų parko vadovas Vaidas Ramanauskas.

Kartais keleiviai nugvelbia bilietus ir pabėga. Mušeikų dažniausiai nepavyksta nutverti, bet yra ir išimčių. Kartą vairuotojas net tris peštukus sulaikė.

Mat prieš vairuotoją ranką kėlę neįvertino, kad jis kadaise dalyvavo bokso čempionatuose.

Autobusų parko vadovas pastebi, kad panašūs išpuoliai reti, jų pradėjo mažėti, kai autobusuose atsirado vaizdo kameros.



NAUJAUSI KOMENTARAI

>>Magyla

>>Magyla portretas
Matytas įrašas ir tamstos pasakojimas- tai armatūros ir morkos sugretinimas palyginimui. Tai kas matyti įraše, soriukas... Tai ir pardavėjai parduotuvėje gali bet kas purkšti į akis dujų , nes nori nemokamai išsinešti prekių? Absurdas , jokio saugumo jausmo darbe.

>magyla

>magyla portretas
Niekas to debiliuko nepalaiko. Paprasčiausiai žmonės nori pasakyti , kad autobusų vairuotojai yra ne ką mažesni chamai , nei tas debiliukas. Prieš pusvalandį sustojau Vingio g. už Lidl praleisti du vaikus su šuniuku ant rankų einančius pėsčiųjų perėją. Tai gandonas su 9 autobusu net nesustojo. Gerai , kad vaikai stabtelėjo perėjoje. Būtų buvę 2 lavonai . Po tokių vaizdų patikėk kaip norisi tokiam gatvių dievui snukį sumalt. Žmona sulaikė , kad nevažiuočiau iki galinės stotelės.

Magyla

Magyla portretas
Gaila, kad čia komentarų IP adresų nerodo. Sunku patikėti, kad tuos du banditėlius palaiko net keli skirtingi žmonės.
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių