Klaipėdiečių automobiliai – vis dar vagių taikinys

Vilčių, kad policininkai apsaugos klaipėdiečius nuo vagių, nėra. Ne vienerius metus siaubiantys brangesnius automobilius nusikaltėliai vis dar nenustatyti ir nesulaikyti.

Pareigūnai ne vienerius metus tikina analizuojantys automobilių detalių vagystes, šių nusikaltimų braižą, bando išsiaiškinti galimus įtariamuosius.

Policininkai tikina, kad yra keli nusikaltėliai, veikiantys pagal užsakymą, o pagrobtos detalės naudojamos brangių automobilių remontui.

Taip nusikaltimų užsakovai pelnosi, o nukentėjusieji patiria didžiulių nuostolių. Neatmetama, kad jų mašinos remontuojamos taip pat naudojant pavogtas detales.

Akivaizdu, kad savaitės pradžioje Klaipėdoje vėl pasirodė BMW detalių vagys. Jie apsižiūrėjo, kur nakčiai paliekami juos dominantys automobiliai, numatė veiksmų planą, o jį įvykdė trečiadienio naktį.

Tik apie 8 val. ryto apvogtų automobilių savininkai pamatė, ką naktį padarė nusikaltėliai ir suskubo skambinti policijai.

Dragūnų gatvėje įmonės automobiliu važinėjantis žmogus pranešė, kad „BMW X5“ rado su išdaužtu priekinių durelių langu, taip vagis pateko į saloną.

Jo tikslas buvo daugiafunkcinis vairas ir prietaisų skydelis. Nusikaltimo metu buvo sugadinta priekinė panelė.

Kiek įmonei kainuos automobilio remontas, mašiną vairuojantis asmuo nenurodė, žala bus patikslinta vėliau.

Apie 9 val. ryto kriminalistai išvyko į Klemiškės gatvę, kur vagys nusiaubė automobilį „BMW KRF 500“. Beveik neabejojama, kad veikė tas pats nusikaltėlis. Jis išdaužė vairuotojo durelių langą ir pagrobė LED skydelį. Nurodyta žala – 800 eurų.

Tądien Klaipėdos policininkams pranešta apie dar vieną vagystę iš automobilio, tačiau vargu, ar ją įvykdė tas pats asmuo.

Apie 15 val. Pilsoto gatvėje „Volkswagen“ markės automobilio savininkas pranešė, kad iš namo kieme stovėjusios mašinos dingo tūkstančio eurų verti įvairūs įrankiai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Petras

Petras portretas
Su trikojais dirba kelių policininkai, kurie su vagysčių įforminimu ir tyrimu nieko bendro neturi.

Kestas

Kestas portretas
Nera kada vagimis uzsiimti,reik prie trikoju masinose sedeti :D
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių