Incidentas Taikos prospekte: moteris iš parduotuvės pavogė 14 butelių alkoholio

Iš parduotuvių vagiantys asmenys yra tikri savo reikalo specialistai, jie sugeba nepastebėti išnešti prekių, kurių vertė siekia ne vieną šimtą eurų.

Klaipėdos miesto policijos komisariato pareigūnai peržiūrėjo vieno uostamiesčio prekybos centro vaizdo įrašus ir pamatė juose gerai pažįstamos merginos veidą. Ji pareigūnams žinoma, kaip nuolat vagianti iš parduotuvių.

Pareigūnai ne šiaip sau domėjosi parduotuvės veika, jos atsakingi asmenys pranešė apie stipriųjų alkoholinių gėrimų vagystę.

Pasak pranešimo, liepos 4-osios vakare, 22.18 val. iš prekybos salės dingo 14 butelių šio gėrimo. Dingusios prekės įvertintos 257,86 eurais.

Vaizdo įrašuose užfiksuota, kad įtariamoji, ne kartą iš parduotuvių vagianti įkliuvusi jauna moteris.

Pradėtas vagystės ikiteisminis tyrimas. Įtariamosios namuose rasti pavogto alkoholio nesitikima, tokius nusikaltimus vykdantys asmenys dažniausiai pagrobtas prekes labai greitai parduoda pigiau nei parduotuvėje.

Pareigūnai neslepia, kad dažnu atveju tokie demaskavimai primena uždarą ratą – vagys baudžiami baudomis, jų nemoka ir toliau vagia. Klaipėdoje esama žmonių, kurie vagiliaudami per metus įkliūna ne dešimtis, o šimtus kartų, bet vis tiek lieka laisvėje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Lordas vadas

Lordas vadas portretas
Cia yra svajoniu moteris kaip ja surast?

Arūnas

Arūnas portretas
Nejuokinkit. Nesuderinus su apsauga 14 buteliu neišnesi.

Ramunas

Ramunas portretas
Sveiki visiems! Ne apsauga lochai deja ,nors kai kurie labai sunkiai ir pavaiksto ,kiti aplamai bijo net prieiti prie vagianciu -jie dirba kaip gali -)...,bet absoliutus lochai tai parduotuviu tinklo savininkai ,kuriu tokia politika !!!Mano nuomone dar labai mazai isnese !
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių