Įmonės sulaukė Klaipėdos policininkų ir VMI patikrų: nustatė apskaitos pažeidimus

  • Teksto dydis:

Klaipėdos policijos pareigūnai su VMI specialistais tikrino įmones Klaipėdos rajone.

Klaipėdos apskrities Prevencijos skyriaus policijos pareigūnai, kartu su Valstybinės mokesčių inspekcijos  (VMI) specialistais vykdė priemonę dėl galimų pinigų apskaitos pažeidimų.

Vienoje maisto prekių parduotuvėje Klaipėdos rajone, nuo jos atidarymo praėjus vos 20 minučių, policijos pareigūnai nustatė net kelis pažeidimus. Pirmą dieną dirbusi pardavėja pardavė alkoholio draudžiamu laiku ir neapskaitė gautų pinigų.

Dėl šio įvykio pradėta administracinė teisenos dėl kasos aparato kvito už parduotas prekes ar suteiktas paslaugas neišdavimo ar netinkamo išdavimo, gautų pinigų į apskaitą neįtraukimo ir alkoholinių gėrimų pardavimo pažeidimų. Moteriai numatomos ir gresiančios baudos svyruoja nuo 20 iki 200 eurų. Ekonominės sankcijos bus taikomos ir įmonei.

Patikrinę Klaipėdos r., Radailiuose, veikiantį autoservisą, pareigūnai nustatė, kad vienas darbuotojas paslaugas teikė be individualios veiklos pažymėjimo.

Pradėta administracinė teisena dėl komercinės ar ūkinės veiklos tvarkos pažeidimo. Už šį pažeidimą numatoma bauda nuo 390 iki 1,1 tūkst. eurų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Baisu.

Baisu. portretas
"Sąžiningieji verslinkai.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių