Įklampino kvaišalai: Klaipėdos apskrityje sulaikyti net du jaunuoliai

Narkotikų vartotojai dažnai įkliūna policijos pareigūnams ne dėl kvaišalų laikymo, o dėl visai kitokių priežasčių. Taip savaitgalį Klaipėdoje ir Gargžduose atsitiko dviem žmonėms.

Sekmadienį kelių policininkai dirbo Klaipėdos rajone. 14.50 val. Gargžduose, Žalgirio gatvėje, jie sustabdė BMW įprastai patikrai.

Automobilį vairavęs 31 metų vaikinas staiga susijaudino ir tai jį išdavė. Policininkai suprato, kad jaunuolis kažką slepia, ir nusprendė atidžiau apžiūrėti mašinos saloną.

Paaiškėjo, kad vairuotojas turėjo du folijos lankstinukus kanapių. Toliau jam važiuoti nebuvo leista, kelionė baigėsi areštinėje.

Šeštadienį vakare Klaipėdos policininkai apsilankė viename bute Nidos gatvėje. Pareigūnai tyrė telefono vagystę ir turėjo pavedimą atlikti kratą.

Nors ieškojo telefono, radiniai merginos bute atskleidė kitą nusikaltimą. Lovoje po čiužiniu pareigūnai aptiko švirkštą, pritrauktą gelsvo skysčio, kaip įtariama, narkotikų.

Pakėlę kilimą policininkai rado du plastikinius lankstinukus, kuriuose buvo biri baltai gelsva medžiaga.

Spintoje rastos svarstyklės, kokiomis paprastai sveriami narkotikai.

Įtarimai krito 23 metų merginai. Ji įtariama neteisėtu narkotinių medžiagų disponavimu. Įtariamoji taip pat atsidūrė areštinėje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Va taip

Va taip portretas
Jaunimo nebedomina jau nė sėdėjimas prie kompiuterio: kvaišalai - uždraustas vaisius - įdomiau, rizikingiau... Paleistos vadelės jau seniai, kai suteiktos jaunimui 7 teisės, bet tik 3 pareigos, o tėvai, užsiėmę darbais, nebeturi laiko auklėti savo atžalų. Bet kai vaiką pričiumpa - turi pinigų ,,išgelbėjimui".
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių