Griežtas įspėjimas: už pareigūnų įžeidinėjimą socialiniuose tinkluose laukia baudos

Laisvė interneto erdvėje rašyti ką nori ir kaip nori nėra absoliuti. Tuo įsitikino 41 metų vyras pranešdamas tauragiškiams apie tai, kur dirba kelių policininkai ir pareiškęs, kad taip pareigūnai renka pinigus.

Šiemet kovo 20-ąją Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato Imuniteto ir vidaus tyrimų skyriaus pareigūnai „Facebook“ grupėje „Pagalba vairuotojams Tauragėje“ pamatė įrašą: „Tebestovi Svolaciai pinigu renkas“.

Policininkai šį suaugusio vyro įrašą įvertino kaip užgaulų, žeminantį ir menkinantį policijos pareigūnų reputaciją ir kreipėsi į Tauragės teismą, prašydami bausti įrašo autorių pritaikant atitinkamą Administracinių teisės nusižengimų kodeksą dėl įžeidžiančio komentaro internetinėje erdvėje.

Tauragės teismas teiseną nutraukė, bet policijos atstovai su šiuo sprendimu nesutiko ir apskundė jį Klaipėdos apygardos teismui.

Aukštesnės instancijos teismas ketvirtadienį pasisakė, kad vyras ne tik įžeidė policijos pareigūną, atliekantį savo tiesiogines pareigas, bet kartu ir visą policijos bendruomenę. Komentaro autoriui skirta 115 eurų bauda.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Skverninis Saulens

Skverninis Saulens portretas
Mentais dirba tik vaikysteje psichikos suzalojimus patyre zmones, vienu ar kitu budu. Normaliam zmoguj nereikia uniformos ir zenklelio kad prievarta gaut garbes, autoriteta..Mentai , bent 90% ju, turi rimtu psichikos sutrikimu. Taciau praeinant patikras nera nuodugniai istiriama.. Gyvas pavyzdys jau seime sedi ..

Ne mentas

Ne mentas portretas
Tulpe tulpe visi mentai bibi ciulpe

Mldc

Mldc portretas
Ot Tauragės policija "saunuoliai" komentarą parašė ir baudziam, o merginai veidą sutrumpino, tai čia nieko tokio, 110% Nusipelnė visų žodžių. Yra vienas kitas gal normalus bet dauguma tai .......... Sugalvokite kokie žodžiai gali būti vietoi taškelių, nes darbaudos gausiu ar kokį lygtinuma už tai :)))
VISI KOMENTARAI 40

Galerijos

Daugiau straipsnių