Gautas pranešimas apie Dangėje pastebėtą skenduolį

Klaipėdoje vis dar intensyviai ieškoma spalio 17-osios naktį be žinios dingusio 31 metų klaipėdiečio Evaldo Rusio. Penktadienį ryte pranešta apie Dangėje pastebėtą skenduolį.

Prie upės nuskubėjo ugniagesiai gelbėtojai, atvažiavo ir policininkai.

Pasirodo, šalia prie dešiniojo upės kranto prišvartuoto laivo „Olga“ žmonės pastebėjo kažkokį objektą, primenantį žmogaus kūną.

Čia paieškas tęsė ir kinologas su specialiai žmonių kūnus po vandeniu rasti apmokytu šunimi.

Šuo uodė vandenį netoli laivo ir vienu metu parodė ženklą, reiškiantį, kad jis pajuto lavono kvapą.

Gelbėtojai iš valties ėmėsi apžiūrinėti upės paviršių. Į įvykio vietą atskubėjo ir operacijų vadovas, kartu su policininkais sprendžiama, ar nerti gilyn.

Vaikino paieškos nebuvo nutrūkusios nė vieną dieną, gelbėtojai kasdien apiplaukdavo didelius vandens telkinių plotus, žvalgė aplink Jono kalnelio įtvirtinimus, Dangę iki pat Liepų gatvės, atidžiai apžiūrinėjo uosto akvatoriją iki laivo „Independence“.

Šuo parodė jaučiantis lavono kvapą uosto akvatorijoje, keli šimtai metrų nuo Dangės žiočių. Vaikino paieška besirūpinantys draugai kelias valandas laukė narų. Gelbėtojai negalėjo pradėti darbo, kol uosto administracija nedavė oficialaus leidimo nardyti akvatorijoje.

Po 13 valandos leidimas buvo gautas, ugniagesiai dar kartą išvyko prie vandens.

Narams ieškoto vaikino kūno rasti nepavyko. Sutemoms apgaubus marias, gelbėtojai buvo priversti baigti darbą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

>>

>> portretas
pamenu, tarybiniais laikais prie upės pastoviai eidavo mamos su vaikučiais, šiaip vaikai patys eidavo kas žvejuoti, kas parkelyje prie fontano palakstyti ir padūkti, buvo blogi okupanto laikai, dabar pagaliau laisvė - nei fontano nei turėklų, nei vaikų su mamom, tik apsitriedęs dūdorius sėdi, o nuo jo prašviesėjusiom akim po dvi bobelkos išeina, apsišikusios iš laimės, kaip jis pats sako. O sakykim, girtas žmogus galėjo dar ir prablaivėti ir daug ką gyvenime nuveikti, bet sušiktas dūdorius atemė tokią galimybę. Žiemos metu ten ir blaiviam baisu vaikščiuot, kai slidu. Užtai jobanam dūdoriui gražu, pede rastui.

> 123

> 123 portretas
nereikia prilakus šlaistytis prie upės. Beje ir tokį be orientacijos turi draugai prižiūrėti. Girtuoklis gali beje ir baloje nuskęsti

123

123 portretas
Pasieme europinigus laivu krantinei nors čia miestas o ne uostas. Žmones jem nerupejo. Dabar skenduolius skaičiojam. Galetu svo.ločiai nors kanata koki sugalvoti ar grandineles
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių