Gargžduose į iškvietimą atvykę GMP darbuotojai paėmė kyšį?

  • Teksto dydis:

Gargžduose policijos pareigūnai aiškinasi, ar pagrįsti įtarimai, jog greitosios medicinos pagalbos ekipažo nariai galėjo paimti kyšį.

Oficialioje Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato kriminalinių įvykių suvestinėje pranešama, kad vasario 13 dieną Gargžduose, J. Basanavičiaus gatvėje į iškvietimą atvykę greitosios medicinos pagalbos ekipažo nariai galėjo paimti iš 45 metų paciento 100 eurų kyšį.

Iš pranešimo aiškėja, kad ikiteisminis tyrimas kol kas nepradėtas, surinkta medžiaga dėl bendrininkavimo vykdant nusikaltimą.

Klaipėdos rajono savivaldybės Gargždų priežiūros centro pirminės sveikatos vyriausiasis gydytojas Petras Serapinas tikino apie tokį įvykį nieko nežinąs ir nė nenumanė, kodėl 23-ejų paramedikė ir 50-metis vairuotojas būtų turėję imti kyšį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Monika

Monika portretas
Manau, kad neblaivus "pacientas" specialiai su režisavo "kyšį", nes gal kažkada jam medikai priekaištavo už alkoholizmą, tai ir sugalvojo pakeršyti medikams, bausti reikia iškvietusį paramedikus girtuoklį

.???

.??? portretas
KOKIAS baudas? Galvą pravedink/ NIEKAS neduoda jokių baudų už bet kokį iškvietimą ir už tavo ,,tuščią'' iškvetimą. NĖRA tuščių iškvietimų. NĖRA.

???

??? portretas
nesuprantu už kokias paslaugas buvo duotas kyšis,greitosios gydytojas nedarbingumo lap.neišrašinėja,tai už ką tas vdinamas kyšis buvo siulomas,nebent už tai ,kad buvo tuščias iškvietimas,kad negautu baudos
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių