Drama Klaipėdoje: šunį vonioje kankinusi moteris priešinosi policijai

  • Teksto dydis:

Ketvirtadienį policija Klaipėdoje vyko į iškvietimą dėl moters, kuri įtariama žiauriai elgusis su gyvūnu, ši pasipriešino policijai.

Policijos departamento duomenimis, 13.15 val. policija gavo pranešimą, kad Klaipėdoje, Tulpių gatvėje, namuose  1970 metais gimusi moteris vonioje galėjo nuskandinti šunį, ant kurio kūno taip pat matėsi ir durtinės žaizdos.

Klaipėdos pareigūnams siekiant sulaikyti moterį, pastaroji aktyviai priešinosi, nevykdė teisėtų policijos pareigūnų reikalavimų, užsidarė vonios kambaryje bei jiems grasino peiliu, dėl ko buvo panaudotos ašarinės dujos, elektros impulso prietaisas „Taser“.

Teleskopinės lazdos pagalba, įkišus ją į tarpdurį, buvo išmuštas peilis. Moteris sulaikyta ir pristatyta į Klaipėdos ligoninę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

To-fddgsv

To-fddgsv portretas
Jei pavartojęs narkotikų ar alkoholio pirmiausia išsiblaivyk,o nerašynėk.

ar Klaipėdoje

ar Klaipėdoje portretas
nėra psichuškių ar psichiatrų trūkumas?

fddsagv

fddsagv portretas
Durniai jūs durniai. Purvasklaida eilinį kartą iš musės padarė dramblį, o jūs jau užmušti, sušaudyti nesveiką žmogų puolate. Jus pačius reikia gydyti, kai kurie komentatoriai. Supuvusi valstybė euro-pedykų normos - psichiniai ligoniai vaikšto laisvėje ir jų gydyti negalima pradėti tol, kol nepridaro ko nors blogo. Iš kitos pusės, išsigimusi moralė - šunį ar kjitokį gyvulį užmušus ar sužalojus greičiau mentai atvažiuos nei užmušus žmogų. Ir supuvę teismai gyvulio užmušėją teis kaip didžiausią nusikaltėlį, o purvasklaida moralizuos supuvusia morale, kai tuo tarpu žmogžudžius bando net teisinti ir heroizuoti, o teismai vyksta netgi metų metus...
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių