Dingusios šilutiškės paieškų atomazga: moteris rasta gyva ir pristatyta į gydymo įstaigą

Sekmadienį Šilutėje pradingusi 32-ejų moteris pirmadienį rasta ir pristatyta į gydymo įstaigą, pranešė Tauragės policija.

„Moterį Šilutės miesto gatvėje pastebėjo vietinis gyventojas ir iškvietė medikus. Moteris buvo pristatyta į gydymo įstaigą“, – pranešė komisariatas.

Kaip buvo skelbta, 32-ejų metų moters paieška paskelbta, kai ji sekmadienio popietę, apie 15 val. išėjo iš namų Šilutėje pavedžioti šuns ir negrįžo. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dingusiam be žinios asmeniui surasti.

Dingusios moters pirmadienį buvo ėmęsi ieškoti keturių narų komanda.

Kaip BNS sakė Šilutės priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos viršininkas Valdas Kundrotas, narai ryte aptiko nuskendusį moters šunį.

„Narai rado nuskendusį šuniuką su pavadėliu Šilutės miesto ribose, upėje ties vadinamuoju Darbininkų kvartalu“, – sakė V. Kundrotas.

Kaip BNS sakė Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovė Lina Banienė, pareigūnai buvo ėmęsi įvairių veiksmų ieškant dingusios moters.

„Apieškotos Šyšos upės pakrantės, pakeltas pareigūnų dronas, kuris žvalgė netoli dingusios moters namų esančius miškus, miškelius, prieigas. Pasitelktas kinologų šuo, pasikviestas šuniukas, kuris atpažįsta skenduolius po vandeniu“, – sakė L. Banienė.

Apie rastos moters sveikatos būklę nepranešama.



NAUJAUSI KOMENTARAI

> manau

> manau  portretas
o, naminis psichiatras prisijungė :) Pasidomėk, kas su žmogaus kūnu vyksta ekstremaliose sąlygose- kai sušąla, badauja, nebemanysi. Jei tu įšoktum tokiu oru į vandenį savo ketrukojį gelbėti, sušaltum per keletą minučių.

Manau

Manau portretas
Kad su psichika merginai netvarkoj...

·_·

·_· portretas
Net ir čia debilės liberastės laisvietės vemia savo šlykščias, bukas vakcinų replikas. Žemiausi padarai, išgamos.
VISI KOMENTARAI 21

Galerijos

Daugiau straipsnių