Dėl kaimyno sunerimę gyventojai sukėlė tarnybas ant kojų

Dėl kaimyno sunerimę klaipėdiečiai ant kojų sukėlė specialiąsias tarnybas. Patekus į butą, vyras rastas gulintis ant grindų neblaivus.

Ugniagesiai-gelbėtojai į Rambyno gatvėje esantį daugiabutį vyko šeštadienį apie 11 val. Čia šių jau laukė policijos pareigūnai ir medikai.

Tarnybas iškvietė gyventojai, kurie buvo sunerimę dėl savo kaimyno. Klaipėdiečiai pasakojo, kad vyras kurį laiką vartojo alkoholį, o dabar neatidaro durų. Baimintasi, kad jam gali būti nutikę kažkas blogo.

Atvykę ugniagesiai-gelbėtojai pasikėlė iki buto langų. Matėsi, kad būsto šeimininkas guli ant grindų. Buvo nupjauta spyna ir patekta į vidų.

Paaiškėjo, kad būsto šeimininkas yra gyvas. Įtariama, kad jis miegojo neblaivus. Vyrą apžiūrėjo medikai.

Uostamiesčio ugniagesiai šeštadienį taip pat vyko gesinti šiukšlių konteinerių Tauralaukio gatvėje, pašalinti nuo Manto gatvės 8 namo atitrūkusio metalinio vėliavos laikiklio, kuris kėlė pavojų, medikams padėti įkelti sunegalavusį sunkiasvorį žmogų.

Nelaimių neišvengta ir Klaipėdos rajone. Namo, esančio Endriejave, kamine šeštadienio vakarą užsidegė suodžiai, sprogmuo rastas Kalnuvėnų kaime.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vile

Vile portretas
Amzinos problemos su tais girtuokliais. O ir be pagalbos palikti negalima. Kaimynai teisingai pasielge, pilietiskai.

o

o portretas
O ką siūlote? Nekreipti dėmesio?

Rapolas

Rapolas portretas
Ar budrūs kaimynai atlygins nuostolius dėl sugadintų durų ?
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių