Per avariją BMW pakibo ant saugumo salelės, o „Toyota“ atsidūrė ant šaligatvio

  • Teksto dydis:

Klaipėdoje ryte susidūrus automobiliams, BMW pakibo ant saugumo salelės, o „Toyota“ atsidūrė ant šaligatvio.

Kaip praneša LNK, į eismo įvykio vietą buvo atvykę medikai.

Vienas vairuotojas patyrė šoką, tačiau rimtesnių sužalojimų žmonės nepatyrė. 

Vairuotojai nesutarė, kaip pildyti eismo įvykio deklaraciją. BMW vairuotojas tikino važiavęs pagrindiniu keliu, o „Toyota“ iš šalutinio kelio išlindo nė nestabtelėjusi.

„Toyota“ vairuotojas su tokia versija nesutiko. 

 

 


Šiame straipsnyje: avarijaavarija LTBMWatsitrenkė į atitvarusLNK1

NAUJAUSI KOMENTARAI

Tyliai

Tyliai portretas
Klaipėdos vanduo tylėjo šikną suraukę kol gyventojai nepaviešino tų jų “radybų”. Kodėl patys nepasidalino tokiu didvyrišku atradimu? Galimai todėl, kad pačių atsakomybė. Miesto valdžia net nėra inventorizavimo ir registravusi lietaus nuotekų tinklų Registrų centre, kiek domėjomės. Tyli didvyriai...

Anonimas

Anonimas portretas
Matyt TO-JOTA NUJOTA . Nereikia važiuoti kaip į " kelnias pridėjus". Reikia gazo duoti-greičiau,o ne važiuoti liktais man pagrindinis aš galiu neskubėti.Taip daugelis važiuoja, kitiems trukdo ir net nesiteikia pasitraukti į šalutine juosta. Ot žmonės nagli,išvis proto neturi,nemasto..

Tomasas

Tomasas portretas
Abu kalti tam kas ket nesimokė.. kategoriškai toyota kalta čia net klausimų nėra ir visai nesvarbu kas ant kiek važiavo ir koks šviesoforas buvo .lendi į pagrindinį ir įvertink ar nemaisysi važiuojantiems pagrindiniu o tada lysk,ir dar su vaikais...vištą..
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių