Apie 30 tūkst. Klaipėdos regiono gyventojų buvo likę be elektros

Įsisiautėjus gamtos stichijoms, tūkstančiai Klaipėdos regione gyvenančių žmonių liko be elektros. Jos tiekimas buvo sutrikdytas dėl smarkaus vėjo, lietaus, ant elektros oro linijų užvirtusių medžių.

Ketvirtadienio pavakarę dalyje šalies įsivyravo tamsa.

Dangų apniaukus debesims griaudėjo perkūnija, lijo, o kai kuriuose šalies miestuose pasipylė kruša. Vėjo gūsiai laužė medžių šakas.

Dalis šalies iki pat vėlyvo vakaro liko skendėti tamsoje.

Nuo pavakarės ketvirtadienį įsismarkavusi audra be elektros iš viso buvo palikusi apie 100 tūkst. gyventojų Klaipėdos, Šiaulių, Vilniaus ir Alytaus regionuose.

Klaipėdos rajone gyvenantys žmonės pasakojo, jog elektra atsirado tik apie 23 val.

Elektros tiekimas taip pat sutriko Gargžduose, Šilalėje, Telšiuose.

"Nuo 17 val. iki vėlyvos nakties be elektros liko apie 30 tūkst. Klaipėdos regione gyvenančių ESO klientų. Tai nereiškia, kad vienu metu. Šalinant vienus gedimus, ESO gaudavo naujų pranešimų apie dingusią elektrą. Brigados iškart imdavosi darbo. Todėl skaičiai tai sumažėdavo, tai vėl būdavo fiksuojami nauji gedimai", – kalbėjo bendrovės ESO Ryšių su visuomene projektų vadovas Tomas Kavaliauskas.

Pasak jo, pagrindinės elektros dingimo priežastys – nuvirtę medžiai, ant elektros oro linijų užkritusios šakos, dėl kurių buvo apgadinti įrenginiai. Gedimai buvo šalinami visą naktį.

Iki penktadienio popietės didžiojoje dalyje vietovių elektros tiekimas jau buvo atkurtas.

Stichija pridarė žalos ne tik elektros tiekėjams, bet ir žmonių turtui.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Catherine Hypes

Catherine Hypes portretas
„Google“ už kiekviena savaite sumokejo internetini darba iš namu nuo 4000 iki 9000 euru. Gavau pirmaji menesi € 20974 ir 29485 eurus mano paskutinio menesio „Google“ mokejime ir dirbau 2–4 valandas per diena laisvalaikiu lengvai iš namu. Tai tikrai patogi vartotojui,, ir aš tiesiog taip džiaugiuosi,, kad sužinojau apie tai... Skaityti daugiau šioje svetaineje. >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> w­­w­­w.W­­o­­rkLinks3.Com

tomas

tomas portretas
Kad tik tokios bėdos, gyventi galima . Va 1940 metais irgi birželio 14 -tą, tai buvo užgriuvusios bėdos, kurių pasekmes ir iki šiolei jaučiame.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių