Žiemos pramogų išsiilgę klaipėdiečiai patraukė policijos ekipažo dėmesį

Šeštadienį pajūryje gausiau pasnigus, klaipėdiečiai traukė pramogauti prie I. Simonaitytės gatvėje esančio kalno. Ant kalno susibūrus didesniam vaikų ir suaugusiųjų būriui, pakalnėje pasirodė policija.

Pietinėje miesto dalyje esantis kalnas yra kone vienintelė vieta, kur vaikai gali pačiužinėti rogutėmis. Tad netrukus į vieną vietą susirinko kelios dešimtys klaipėdiečių.

O tai iš karto patraukė mieste patruliavusio policijos ekipažo dėmesį.

Pareigūnai kurį laiką stebėjo situaciją, bet panašu, kad pastabų pramogaujantiems neturėjo. Vėliau, kai ant kalno jau susirinko didesnė žmonių minia, patruliai ėmė judėti viršukalnės link.

Vieni klaipėdiečiai piktinosi tuo, nes leisti laiką gryname ore karantino taisyklės nedraudžia.

Tačiau kiti ramiai reagavo į policijos patikrą, žmonės tikino, kad pareigūnai tik priminė miestiečiams nesispiesti vienoje vietoje ir dėvėti kaukes.

Ar kuris nors pramogautojas sulaukė nuobaudų, policijos atstovai šeštadienio vakarą situacijos nekomentavo.

Savaitgalį pareigūnų patikrų būta visoje Klaipėdos apskrityje. Įvažose į uostamiestį rengtas ne vienas reidas. Šeštadienį tikrinti tiek tie, kurie įvažiavo į miestą, tiek ir išvažiuojantys iš jo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Patikslinimas

Patikslinimas portretas
Sniegas sniegu, bet lipti vieni kitiems ant galvų nėra gerai. Nes kiti patys nežino, kad jau serga ir kvarabą platina, kuri kam praeina lengvai, o kam ir labai liūdnai baigiasi. Juk tie karantinai ir apribojimai dėl to ir daromi, kad zaraza lėčiau platintųsi, kol vaistų normalių atsiras pakankamai.

Sniegas

Sniegas portretas
Pasirodo, kad zulusai sniego gyvenime nėra matę!

klp

klp portretas
galetu geriau policija patruliuoti naujaji zardes pruda o tai leds labai plonas o vaikai lipa tikrinti, nors gylis ten labai didelis
VISI KOMENTARAI 21

Galerijos

Daugiau straipsnių