Vyriausybė siūlo kol kas neplėsti lengvatų neįgaliesiems keliantis į Kuršių neriją

  • Teksto dydis:

Vyriausybė Seimui siūlo kol kas neplėsti lengvatų neįgaliesiems keliantis į Kuršių neriją ir pati žada parengti detalesnę nuolaidų sistemą.

Pirmadienį Vyriausybė nepritarė parlamentarų Justo Džiugelio ir Naglio Puteikio pataisoms, kuriomis numatyta, jog nemokamai keltais į Kuršių neriją būtų keliami neįgaliojo ženklu ar specialia kortele pažymėti automobiliai, kurie neturi rankinio valdymo.

Vyriausybė savo išvadoje iš esmės pritaria pataisoms, tačiau siūlė Seimui jų nesvarstyti, nes šiuo metu rengia panašias pataisas, kuriomis nemokamą neįgaliųjų transporto perkėlimą žadama nustatyti „nesiejant šios teisės su skiriamuoju ženklu „Neįgalusis“ arba neįgalių asmenų automobilių statymo kortele“.

Vyriausybės teigimu, parlamentarų pataisoms įgyvendinti reikėtų beveik pusės milijono eurų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jonas Lietuvis

Jonas Lietuvis portretas
Kai prigeri - restorane atsiskaitai be grąžos. Matyt Puteikis girtas rašinėja pataisas , pusė milijono tebus pragerta Neringos baruose.

as

as portretas
na taip, ponuliams užregistravusiems kioską Neringoje, ar įsigijusiems kaž-kelintą butą,perkelti automobilius nemokamai ir be eilės, biudžete pinigų pakanka, o neįgalieji tegul sėdi namuose, arba patys apsimoką savo išlaidas, ir tegul stovi bendroje eilėje.

Blinda

Blinda portretas
Kokia pas mus rupestinga vyriausybe, viskas zmogui...
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių