Uostamiesčio gatvėse – didesnis greitis: kur laukia pokyčiai?

  • Teksto dydis:

P.Lideikio gatve ir Mokyklos gatvės viaduku – greičiau. Jau netrukus gyventojai ir miesto svečiai čia galės riedėti 70 km/val. greičiu.

P.Lideikio gatve ir Mokyklos gatvės viaduku – greičiau. Jau netrukus gyventojai ir miesto svečiai čia galės riedėti 70 km/val. greičiu.

Didesnį greitį P.Lideikio gatvėje ir ant Mokyklos gatvės viaduko leido neseniai posėdžiavę uostamiesčio Saugaus eismo komisijos nariai.

Klaipėdos savivaldybės Transporto skyriaus vedėjas Rimantas Mockus priminė, kad kažkada Mokyklos gatvės tiltu buvo leidžiamas 70 km/val. greitis, tačiau, remontuojant Pilies tiltą, greitis buvo sumažintas ir baigus darbus negrąžintas.

"Greičiau važiuojančiųjų visada bus. Tačiau toks greitis yra buvęs, tik per rekonstrukciją kiek pakoreguotas", – sakė R.Mockus.

Į pajūrį vedančioje P.Lideikio gatvėje didesnis greitis bus leidžiamas šiltuoju metų laiku – nuo balandžio 1 d. iki spalio 31 d.

Netrukus minėtose vietose turėtų atsirasti didesnį greitį leidžiantys kelio ženklai.

"Jau yra nutarta, derinsime schemas ir įrengsime", – teigė R.Mockus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Saulius

Saulius portretas
įdomu, kiek tai saugu dviratininkamsms, ypač kai gatvėse siautėja girti buduliai??? Mokyklos gatvės tiltu dviratininkai priversti važiuoti važiuojamąja kelio dalimi kartu su autimobiliais... O Lideikio gatvėje dviratininkai priversti važiuoti siauručiu pėsčiųjų taku, kuri tik pernai įteisino kaip pseudo dviračių taką, nuo kurio lengva nuslįsti į važiuojamąją gatvės dalį, kur priešpriešinis eismas 70 km/val... Tad laukime nelaimių kaip Vilniuje Antakalnio gatvėje.. :(

Vairuotojas

Vairuotojas portretas
KADA BALTIJOS PROSPEKTAS 60 HM/H ???

ss

ss portretas
A tai Kalotes autostradoj taip ir liks 50 km.h
VISI KOMENTARAI 17

Galerijos

Daugiau straipsnių