Solidarumas: Palangos tiltą papuošė Lietuvos ir Baltarusijos istorinės vėliavos

  • Teksto dydis:

Šį rytą Palangos tiltą papuošė Lietuvos ir Baltarusijos istorinės vėliavos. Apie tai savo feisbuko paskyroje pranešė Palangos meras Šarūnas Vaitkus.

"Tai - solidarumo su mūsų kaimynais, kovojančiais už demokratiją, ženklas. Ar palangiškiai pritartų idėjai tokiu būdu išreikšti palaikymą baltarusiams, vakar socialiniame tinkle jų paklausiau. Sulaukiau labai daug, virš 1000 palaikančių žinučių, tad dar vakar vakare Kaune buvo užsakytos Baltarusijos istorinės vėliavos, jos buvo pasiūtos per vieną naktį ir jau šįryt papuošė Palangos tiltą" - rašo meras.

Jis džiaugiuosi, kad palangiškiai pritarė pasiūlytai Baltarusijos palaikymo idėjai.

"Visi juk puikiai žinome, kaip skaudžiai ir kiek brangiai gali kainuoti demokratijos siekis, taip pat - koks svarbus tokiu nelengvu metu yra kaimynų palaikymas. Tai - ne vienintelis Baltarusijos palaikymo ženklas Palangoje. Prieš keletą dienų Baltarusijos istorinės vėliavos spalvomis nušvito ir visą rugpjūtį taip apšviesta bus Palangos koncertų salė", - primena Š.Vaitkus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Lietuvis

Lietuvis portretas
Eikit jus propogandininkai k.d. aš nei už rusus ne už baltarusius jie man tie patys rusai jų kultūra ta pati raštas tas pats jie niekuo nesiskiria ir nustokite kišti nosį į svetimus reikalus.

tam >>

tam >> portretas
prie ko čia dabar kremlinai elektrinėse Satrijaus huilo ir kiti nesgrebni žodžiai, kai kalbama apie Baltarusijos vėliavą ant Palangos tilto? Tvarto dialektą ne kiekvienas supranta. Parašyk gerbiamasis Troli žmoniškai. Jei jau lendi į viešumą

>>pritariu

>>pritariu portretas
Aha,kuilio fermos "kgbkomuniagu Satrijaus,Raudonbalsio, ...",nuomone,ypac "referendumai" uz pinigus.Kad Lietuvai nereikia Atomines Elektrines,nes kremliniai Belarusijoje, ant sienos su Lietuva, pastatis ...
VISI KOMENTARAI 30

Galerijos

Daugiau straipsnių